Authors

Lupescu, primele declaraţii după alegeri: “Mi-e teamă că fotbalul românesc va muri”

19.04.2018 | 16:24
Lupescu primele declaratii dupa alegeri Mie teama ca fotbalul romanesc va muri

Ionuţ Lupescu a pierdut alegerile pentru preşedinţia FRF în defavoarea lui Răzvan Burleanu. La 24 de ore după neaşteptatul eşec, Ionuţ Lupescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre viitorul său după această dezamăgire: 

“Asta e viaţa, ca la fotbal, cu victorii şi înfrângeri, mergem mai departe. Acum sunt la restaurant, dau o masă întregii mele echipe care m-a susţinut şi cărora vreau să le mulţumesc. Cel mai mare regret al meu ar fi fost dacă n-aş fi încercat…! Chiar am vrut să fac ceva bun pentru fotbalul românesc, am venit cu sufletul deschis, un popor întreg m-a dorit, dar 168 de oameni nu m-au vrut sau nu m-au înţeles. Din păcate asta este mentalitatea aici, unii dintre noi vom rămâne toată viaţa nişte mici fripturişti. Sper să fie doar o minoritate, fiindcă altfel nu o să fie bine pentru România.

Ionuţ Lupescu: “O să mă vedeţi mai rar prin România în perioada următoare”

Am dormit azi-noapte, am conştiinţa împăcat că am venit numai cu gânduri bune, să ajut fotbalul românesc. Mi-e teamă că încet-încet, fotbalul românesc va muri. Sper din tot sufletul să nu se întâmple aşa. Luni plec în Elveţia, unde m-am stabilit cu casa de când am început să lucrez la UEFA şi unde mă voi stabili şi de acum încolo.  Chiar nu ştiu ce voi face, momentan nu pot să comentez nimic despre UEFA sau un alt posibil viitor pentru mine. Sincer, nu mi-am făcut planuri! Probabil o să mă vedeţi mai rar prin România în perioada următoare. Vă rog să nu interpretaţi că sunt dezamăgit de România sau alte speculaţii de genul ăsta. Eu iubesc mult această ţară, voiam, după cum ştiaţi, să stau aici minimum 4 ani, dar, din păcate aşa s-au aşezat lucrurile acum, a declarat Ionuţ Lupescu în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF în primul tur cu 168 de voturi. Ionuţ Lupescu a adunat 78 de voturi, Puşcaş având 8 voturi, iar Ilie Drăgan nu a adunat niciun vot.