News

EXCLUSIV! Numai cu revista TAIFASURI primești „URMA MAICII DOMNULUI” să-ți binecuvânteze casa de Paște! Nu rata această ocazie unică!

15.04.2019 | 17:25
EXCLUSIV Numai cu revista TAIFASURI primesti URMA MAICII DOMNULUI sati binecuvanteze casa de Paste Nu rata aceasta ocazie unica
EXCLUSIV! Numai cu revista TAIFASURI primești „URMA MAICII DOMNULUI” să-ți binecuvânteze casa de Paște! Nu rata această ocazie unică!

Revista TAIFASURI îți oferă, de Paște, o surpriză… de suflet! Doar cu revista TAIFASURI din 18 aprilie, vei primi „Urma Maicii Domnului” (denumită și „Talpa Maicii Domnului”) de la Mănăstirea Lavra Poceaiiv, făcătoare de minuni! „Talpa Maicii Domnului”, ATENȚIE: sfințită!, aduce de alinare la trup și suflet pentru toți credincioșii români care o dețin. Nu rata „Urma Maicii Domnului”, unul dintre cele mai sfinte simboluri ale credinței noastre. Atenție: tiraj limitat! Gratuit pentru toți abonații revistei.

EXCLUSIV! Numai cu revista TAIFASURI primești „URMA MAICII DOMNULUI” să-ți binecuvânteze casa de Paște! Nu rata această ocazie unică!

Ce este „Urma Maicii Domnului”? Unul dintre cele mai importante odoare sfinte din Ucraina. La Lavra Poceaiiv, în nord-vestul țării, nu foarte departe de granița cu România, este o stâncă în care este imprimată o urmă de picior despre care Biserica spune că este urma tălpii Maicii Domnului. Minunile întâmplate acolo de-a lungul timpului, după rugăciunile credincioșilor întru Dumnezeu tatăl, Maica Domnului și Mântuitorul Iisus Hristos, au întărit credința în autenticitatea simbolului sfânt și aduc anual sute de mii de ortodocși într-un impresionant pelerinaj la catedrala aurită din Lavra Poceaiiv.

Legenda spune că, în urmă cu mai bine de 700 de ani, pe la 1240, câțiva călugări s-au refugiat în peșterile din zonă pentru a scăpa de urgia invaziei mongole. Într-o seară li s-a arătat Maica Domnului, sfânta fecioară Maria, învăluită într-o lumină strălucitoare. Călugării au îngenunchiat în fața minunii și când lumina dumnezeiască a dispărut au văzut în stânca pe care apăruse o urmă de talpă. Talpa Maicii Domnului. Urma Maicii Domnului. A izvorât din acel loc o apă limpede și „sănătoasă”, toți cei care au băut din „Urma Maicii Domnului” adeverind miraculoasa sa putere vindecătarea. Mult mai multe despre Lavra Poceaiiv cu minunea sa poți citi în revista TAIFASURI care apare pe 18 aprilie.

Revista TAIFASURI din 18 aprilie își face un dar de și din suflet: „Talpa Maicii Domnului”. Cadou de Paște, sfințit
Revista TAIFASURI din 18 aprilie își face un dar de și din suflet: „Urma Maicii Domnului” / „Talpa Maicii Domnului” 

Am sfințit pentru tine „Urma Maicii Domnului” pe care o vei primi numai cu revista TAIFASURI din 18 aprilie!

Pentru ca darul din sufletul nostru pentru sufletul tău să fie și mai sfânt, TAIFASURI a chemat alături Biserica Ortodoxă Română pentru a sfinți aceste dovezi-simbol de credință în Maica Domnului, fiul ei, Mântuitorul Iisus Hristos și Bunul Dumnezeu Tatăl. Așa că, preotul Dumitru Ungureanu din parohia Crevedia a binecuvântat iconițele cu „Urma Maicii Domnului” care vor aduce liniștea în casa ta de Sfintele Sărbători Pascale.

Aceasta este „Urma Maicii Domnului” pe care o vei primi cu revista TAIFASURI din 18 aprilie! Sfințită de preotul Dumitru Ungureanu din parohia Crevedia
Aceasta este „Urma Maicii Domnului” pe care o vei primi cu revista TAIFASURI din 18 aprilie!

Nu uita: numai cu numărul de TAIFASURI din 18 aprilie vei primi „Urma Maicii Domnului”, la pachet sigilat cu revista, așa că nu trebuie să ratezi în niciun caz ocazia să intri în posesia micului nostru cadou, care sperăm să-ți aducă măcar un „colț” de zâmbet în Săptămâna Patimilor și în marea sărbătoare a creștinătății ce urmează să ne lumineze sufletele tuturor. Colectivul revistei TAIFASURI îți urează Paște îmbelșugat, liniștit și senin!

  • „Dacă ne lipsim de dreapta credință , ne lipsim de mântuirea veșnică. Încearcă să te gândești la aceste cuvinte – mântuirea veșnică. Dacă, Doamne ferește, nu moștenim mântuirea veșnică, vom suferi veșnic și vom regreta greșelile pe care le-am făcut în timpul vieții noastre pământești temporale. De aceea încearcă să fii credincios lui Dumnezeu în Sfânta Biserică Ortodoxă” – Mitropolitul Vladimir de la Lavra Poceaiiv
  • 250.000 de credincioși au fost anul trecut în pelerinaj la Lavra Poceaiiv pentru a sărbători Adormirea Maicii Domnului, hramul imensei catedrale de acolo
  • 1664 este anul din care a rezistat trecerii timpului legenda primei minuni săvârșite la Lavra Poceaiiv: un țăran orb, pe nume David Goiduc, s-a spălat cu apă din „Urma Maicii Domnului” și i-a revenit vederea pe loc!