Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Robert Niță, intrare cu talpa la contestatarii lui Gigi Becali: “Ăia care-i băgau alunecări lui Gigi spun acum că el a furat Steaua” Video

Robert Niță i-a atacat pe toți foștii jucători care au fost la FCSB și susțin Steaua. Marian Aliuță, „înțepături” la adresa lui Marius Lăcătuș.
06.04.2023 | 12:05
Exclusiv Robert Nita intrare cu talpa la contestatarii lui Gigi Becali Aia carei bagau alunecari lui Gigi spun acum ca el a furat Steaua Video
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA prefațează etapa a treia din play-off, dar mai ales derby-ul pentru titlu dintre CFR Cluj și FCSB. Marian Aliuță a fost unul dintre invitații speciali, iar în platou s-a iscat o nouă discuție legată de FCSB și Steaua.

Robert Niță reaprinde conflictul dintre FCSB și Steaua

Robert Niță s-a luat de cei care au lucrat cu patronul FCSB, iar acum spun că echipa sa nu este adevărata Steaua: „Eu mai văd așa pe unii constestatari ai deciziilor, jucători care înainte îi băgau alunecări lui Gigi Becali pe terenul 6. Și acum domne că a furat Steaua! Păi când v-ați luat teren de la el, când făceați deposedări, când îl tăvăleați prin iarbă, nu știați că e la Steaua? Ce, era un suporter?”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Marian Aliuță a intervenit și el și a dat ca exemplu o legendă a Stelei: „Am văzut podcastul ăsta cu Lăcă. Pe această cale îi spun ‘La mulți ani!’. Spunea că el a fost antrenor în Champions League. Se contrazice pentru că zice că el n-a antrenat Steaua. În Champions League a fost cu Steaua, nu? Păi ai spus că Steaua în perioada aia nu era. Se contrazice singur. Până la urmă e Steaua sau nu?!”.

Valeriu Răchită consideră că dreptatea e undeva la mijloc: „Din punct de vedere sportiv, Steaua este FCSB-ul pentru că n-a întrerupt activitatea. În schimb, din punct de vedere al mărcii, Steaua e CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Pentru că marca înregistrată la OSIM este a Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Dar este o contradicție, că ei s-au înființat în 2017. Dar dacă și eu îi mai iau apărarea lui Gigi. Talpan ne spune că n-am jucat la Steaua”, s-a argumentat la FANATIK SUPERLIGA.

Marian Aliuță: „Eu am fost primul care m-am certat cu Gigi Becali și am plecat la Rapid”

Marian Aliuță spune că ar fi trebuit să fie primul care să aibă un dinte împotriva lui Gigi Becali, însă consideră că echipa sa este adevărata continuatoare: „Atunci când Gigi a devenit șef eu știi că am fost primul care m-am certat cu el și am plecat la câteva luni! Am plecat imediat la Rapid. Ar trebui să fiu contra, să spun CSA-ul de azi e Steaua. Nu! Are dreptate omul. De ce să nu spun un adevăr? Este continuatoarea Stelei, clar. 

ADVERTISEMENT

Ioana Cosma a intervenit în discuție și a explicat: „Sunt niște procese pe rol și haideți să așteptăm și să vedem ce o să se întâmple. Până la urmă FCSB se identifică drept un brand”.

Robert Niță anunță izbucnirea unui nou conflict

Robert Niță e convins că acest lucru va aprinde un alt conflict: „Se va naște o nouă discuție: uite, îl avem noi! La brand vine și palmaresul și tot”, în timp ce moderatoarea a completat: „Ce se întâmplă? Titlurile? Păi stai că acele calificări, Ajax și toate poveștile alea sunt la FCSB în acest moment.

ADVERTISEMENT

O să vină cu hârtia și o să-ți arate: ‘Uite, am brandul!’. Deci o să o ținem așa într-o discuție permanentă. Ce e rău e că cei de la Steaua nu pot să promoveze. E greu să motivezi jucătorii în aceste condiții”. 

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori