Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Pițurcă este la negocieri cu o națională cu bani mulți! Informație în premieră la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Victor Pițurcă este aproape să revină în antrenorat! Bomba dimineții a venit la Fanatik SuperLiga. Fostul selecționer ar putea prelua una dintre cele mai tari naționale din Golf.
06.04.2023 | 11:45
Victor Piturca este la negocieri cu o nationala cu bani multi Informatie in premiera la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
Victor Pițurcă, ofertat de o națională cu bani mulți! Informație în premieră la Fanatik SuperLiga. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a luat o pauză de la fotbal în ultimii trei ani. Fostul selecționer al României nu a mai antrenat pe nimeni din ianuarie 2020, atunci când s-a despărțit de Universitatea Craiova. Pițurcă are însă o ofertă beton din zona Golfului.

Victor Pițurcă ar putea prelua naționala Arabiei Saudite. Ofertă bombă pentru fostul selecționer al României

Arabia Saudită e fără selecționer după ce s-a despărțit de Herve Renard la finalul Campionatului Mondial din Qatar. Francezul, care a învins Argentina, a ajuns acum pe banca echipei naționale de fotbal feminin a „cocoșilor galici”, iarsaudiții îi caută un înlocuitor pe măsură.

ADVERTISEMENT

Apropiat al lui Victor Pițurcă, Valeriu Răchită a făcut o dezvăluire bombă în cea mai recentă ediție a emisunii FANATIK SUPERLIGA. Cei doi au colaborat atât la echipa națională a României, cât și la Al-Ittihad, acolo unde fostul fundaș i-a fost antrenor secund lui Piți.

„Va dau o informație în premieră. Și Victor Pițurcă este pe lista posibililor selecționeri ai Arabiei Saudite. Știu sigur din țările arabe. Este pe lista Arabiei Saudite. Crede-mă că știu de la cineva că Victor Pițurcă e pe listă pentru a prelua naționala Arabiei Saudite”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În cazul în care va fi alesul pentru banca tehnică a naționalei Arabiei Saudite, Victor Pițurcă va bifa a patra sa experiență ca selecționer. El a condus România U21 între 1996 și 1998 și a fost principalul primei reprezentative în trei perioade diferite: 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014.

Pițurcă a intrat în atenția saudiților încă din 2014, atunci când a fost numit antrenor la Al-Ittihad, una dintre cele mai galonate echipe din Pro League. Pe „tigri” i-a condus timp de două sezoane, până în anul 2016, fără să câștige însă vreun trofeu.

ADVERTISEMENT

Selecționata Arabiei Saudite este preponderent formată din fotbaliști care joacă la Al-Hilal și la Al-Nassr, două formații, care, în viitorul apropiat, ar putea deveni două forțe mondiale.

Dacă cei de la Al-Nassr se bucură deja de prezența lui Cristiano Ronaldo, rivalii vor să dea lovitura și să contracareze cu Leo Messi, căruia i-au pus pe masă un contract astronomic.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT