Fotbal intern

Teixeira a SEMNAT! “Toţi ştiu cum e patronul!” Ce NUMĂR va purta!

UPDATE. Steaua i-a urat bun venit lui Filipe Teixeira, care va purta tricoul cu numărul 80, anul naşterii sale. Iată comunicatul clubului:...
24.06.2017 | 00:06
Teixeira a SEMNAT Toti stiu cum e patronul Ce NUMAR va purta

UPDATE. Steaua i-a urat bun venit lui Filipe Teixeira, care va purta tricoul cu numărul 80, anul naşterii sale. Iată comunicatul clubului:

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu Filipe Teixeira pentru semnarea unui contract valabil pe un sezon.

Jucatorul portughez in varsta de 36 de ani a ajuns la Steaua din postura de jucator liber si va purta tricoul cu numarul 80. Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

“Sunt foarte bucuros ca am ajuns la un club asa de mare precum Steaua. Imi doresc foarte mult sa avem un sezon plin de succese si, la finalul acestuia, sa ma bucur alaturi de noii mei colegi de un nou titlu de campion al Romaniei. Sper ca suporterii Stelei sa aiba parte de foarte multe bucurii din partea noastra in acest an“, a declarat Teixeira pentru www.steauafc.com.

Capture

–––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. Impresarul lui Filipe Teixeira, Marcelo dos Santos Cipriano, a oferit noi detalii despre transferul portughezului la Steaua. “A făcut vizita medicală. Dimineaţă a semnat contractul. Putem spune că Filipe Teixeira este jucătorul Stelei. Testele au ieşit bine. A mai făcut acum unul, iar doctorul a spus că totul este bine. A semnat pe un an, cred că ambele părţi şi-au dorit acelaşi lucru. Trebuie să îi înţelegem şi pe cei de la Steaua. Este un fotbalist de 36 de ani. Filipe a fost şi el de acord. A fost foarte, foarte greu când a părăsit ieri Portugalia. Încă un an fără soţie, fără copii, desparte de Portugalia. Fără familie, fără oamenii dragi care să îl susţină. Dar ambele părţi au dorit să semneze pe un singur an”, a spus Marcelo dos Santos Cipriano, impresarul lui Filipe Teixeira, conform dolcesport.

UPDATE. Teixeira a semnat acum câteva minute cu Steaua un contract valabil pe un an, urmând să câştige 20.000 de euro lunar.

“Am semnat contractul cu Steaua. Acum merg să fac vizita medicală. Nu cred că o să fie niciun fel de probleme. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat după efectuarea vizitei medicale mă voi alătura lotului, iar duminică dimineaţă vom pleca împreună în cantonament.

Suntem favoriţi clar la titlu, dar trebuie să fim uniţi, să facem un grup bun. Sunt multe cluburi care aduc jucători buni, dar nu joacă echipa. Cel mai important e să fim o echipă unită şi dacă se întâmplă asta cred că o să ne îndeplinim obiectivul.

Sunt fericit că am ajuns printre prieteni. Am jucat împreună şi împreună am fost foarte fericiţi. Am fost campioni cu Astra şi cred că de asta am fost aşa doriţi noi, jucătorii de la Astra.

Toată lumea ştie cum e patronul. Nu voi spune eu ceva. Cine vine să fie pregătit pentru orice”, a declarat portughezul după ce a semnat cu FCSB.

Teixeira este al 7-lea jucător care vine la Steaua de la Astra, după Enache, De Amorim, Boldrin, Alibec, Budescu şi Junior Morais. În acest moment, Filipe a devenit al 6-lea transfer al roş-albaştrilor în această vară, alături de Morais, Larie, Budescu, Szecui şi Niga.

–––––––––––––––-

UPDATE. Filipe Teixeira este acum împreună cu impresarul său Florin Lovin pentru a semna contractul cu Steaua.

––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 09:37 / Filipe Teixeira va semna astăzi cu Steaua. Fotbalistul a transmis următorul mesaj.

“Merg să semnez, e o zi importantă pentru mine. Nu e niciun secret ce se întâmplă, şi ce am discutat cu Gigi Becali, el v-a tot ţinut la curent. Sper să iau titlul şi cu Steaua, aşa cum am luat şi cu Astra. Încă nu am semnat şi nu vreau să vorbesc prea mult.

“Sunt mulţi foşti jucători de la Astra acolo, e adevărat, asta probabil pentru că am luat titlul. Am vorbit cu Boldrin înainte să accept, dar ştiam care sunt condiţiile, sunt foarte bune la Steaua.

Au mai fost echipe cu care am discutat. Nu vreau să vorbesc de Dinamo, din respect, eu am venit să semnez cu Steaua. 

M-am gîndit şi la cupele europene înainte să iau decizia.

Sunt mai multe echipe puternice în campionat, vedeţi că şi CFR face transferuri, dar eu cred totuşi că Steaua are cel mai bun lot”, a spus Teixeira.

–––––––––––––––––

Steaua mai bifează un transfer. Fostul mijlocaş al Astrei, Filipe Teixeira a acceptat oferta lui Gigi Becali şi va semna cu Steaua.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat pentru FANATIK.RO transferul lui Teixeira: “Teixeira este rezolvat. Diseară vine la Bucureşti, actele sunt pregătite. Ne-am înţeles 100%. 20.000 de euro pe lună, contract cu un an”

În acest moment, Teixeira este jucător liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Astra Giurgiu. Filipe Teixeira este în România din anul 2011 şi a evoluat la Rapid, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. A câştigat alături de giurgiuveni titlul în 2016.

Steaua a reuşit să îi transfere până acum pe Constantin Budescu, Junior Morais şi Ionuţ Larie.

Mijlocaşul în vârstă de 37 de ani a jucat în 45 de meciuri în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 6 goluri în toate competiţiile.