Sport

Exclusiv. Tavi Popescu, în mare pericol la FCSB! „Dacă se mai întâmplă, îl fac praf, îl vor distruge!” Comparația cu „Briliantul” Adi Mutu. Video

Octavian Popescu se află în mare pericol la FCSB. Dumitru Dragomir este convins că roș-albaștrii îl vor distruge pe tânărul fotbalist dacă îi vor schimba poziția din banda stângă.
20.02.2023 | 22:54
Exclusiv Tavi Popescu in mare pericol la FCSB Daca se mai intampla il fac praf il vor distruge Comparatia cu Briliantul Adi Mutu Video
Octavian Popescu este pus în pericol la FCSB. Tânărul fotbalist a fost comparat cu Adrian Mutu. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în SuperLiga, după ultima remiză, scor 1-1 cu Universitatea Craiova. Octavian Popescu a jucat titular pe poziția preferată a lui Becali, inter, însă Dumitru Dragomir este de altă părere. În cadrul ultimei ediții a emisiunii „Profețiile lui Mitică”, fostul președinte al LPF a mărturisit că îl vor distruge pe tânărul jucător dacă va fi în continuare mutat din partea stângă.

Dumitru Dragomir, convins că FCSB îl va distruge pe Octavian Popescu dacă-l va muta din banda stângă: „Vor să-l strice definitiv”

Octavian Popescu a fost primul jucător înlocuit în partida cu Universitatea Craiova. Răzvan Oaidă i-a luat locul fotbalistului în vârstă de 20 de ani în minutul 64. Octavian Popescu a fost folosit în poziția de inter în derby-ul cu Universitatea Craiova, însă Dumitru Dragomir se află în total dezacord.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” a avut un discurs dur, precizând că Octavian Popescu trebuie să rămână în banda stângă. „Bă, parcă e blestem, pe onoarea mea, dacă nu! A greșit portarul. A fost greșeală de portar și n-am să înțeleg niciodată. Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu.

Lăsați-l bă că nu poate să joace decât bandă stânga. Tactic, este cel mai bun de bandă stângă din țara asta. Fundașul de pe partea lui nu centrează niciodată și de acolo e jucător care scoate adversar din joc, dă pase filtrante. Când îi aud pe marii specialiști… Nu este jucător de centru. Îl strică și pe ăsta. Sunt în stare să-l strice”, a spus Dumitru Dragomir la „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

Octavian Popescu a fost comparat cu Adrian Mutu de Dumitru Dragomir: „L-au încercat în altă parte”

Dumitru Dragomir a continuat să vorbească despre greșeala pe care au făcut-o cei de la FCSB prin mutarea lui Octavian Popescu. Fostul președinte al LPF nu a fost impresionat nici de Florinel Coman, înlocuit de Boban Nikolov în minutul 83 al meciului cu Universitatea Craiova.

„Perla” FCSB-ului a fost comparată de Dumitru Dragomir cu Adrian Mutu. „Gigi Becali are un duhovnic de care ascultă. Un popă deștept, dacă poate să-l domine pe Gigi îți dai seama că e un popă deștept. Îl are de mult. Este din zonă, se duce și îi cere părerea în toate. 

ADVERTISEMENT

El hotărăște, dar nu îl influențează nimeni. Dacă-l mai mută de multe ori îl fac praf pe Octavian Popescu. Bineînțeles că nu s-a simțit bine. Mi s-a părut de nota 5 și el și Coman. Ori îl lasă să joace acolo. Domne, și pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar Mutu, randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stângă”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”.

Octavian Popescu, decisiv pentru FCSB în flancul stâng: „Când joacă nu centrează nimeni de pe partea lui”

De asemenea, Octavian Popescu a fost comparat de Dumitru Dragomir cu Ilie Dumitrescu. Fostul oficial al LPF îl vede pe tânărul fotbalist un jucător exponențial în banda stângă la FCSB. „Vârf stânga. Și ca Ilie Dumitrescu. Din naștere ai fenta asta pe piciorul drept.

ADVERTISEMENT

Ți-o face de 100 de ori și de 100 de ori te duci după fentă. Mai ales dacă ai opritori, cum spun fotbaliștii, faci varză orice fundaș. Tactic joacă bine Octavian Popescu. Partea stângă este blindată de el. Când joacă nu centrează nimeni de pe partea lui. Găsește la alții să joace în altă parte, lasă-l unde dă randament”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Profețiile lui Mitică, emisiunea unu la unu cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 12:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT