Life

Exclusiv! Toată România a văzut-o goală sub duș, iar acum e de nerecunoscut! Operațiile estetice au transformat-o radical pe vedetă. Foto

26.06.2020 | 11:51
Exclusiv Toata Romania a vazuto goala sub dus iar acum e de nerecunoscut Operatiile estetice au transformato radical pe vedeta Foto
Bianca Drăgușanu, alături de Lavinia (stânga) și alți doi prieteni
ADVERTISEMENT

Lavinia Ciută este cea mai bună prietenă a Biancăi Drăgușanu. Stabilită la Londra din 2014, după divorțul tumultos prin care a trecut, bruneta s-a schimbat radical și este de nerecunoscut.

Partenera în scandaluri a blondei a apelat la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, iar transformarea este evidentă.

ADVERTISEMENT

Lavinia a devenit celebră în special după ce un filmuleț cu ea la duș a fost făcut public pe internet.

Prietena Biancăi Drăgușanu a suferit mai multe intervenții estetice

Bruneta locuiește de ani buni  la Londra, unde lucrează ca manager de restaurant. Fanatik dezvăluie în exclusivitate operațiile chirurgicale pe care Lavinia Ciută le-a suferit.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea și-a îmbunătățit aspectul fizic după ce și-a micșorat nasul, și-a pus implanturi mamare, și-a injectat acid hialuronic în buze, însă medicul a umblat și la obrajii tinerei, pe care i-a ridicat cu ajutorul botoxului.

 

View this post on Instagram

 

#tbt 🌞🌞🌞

A post shared by Lavy (@lavinia_ciuta) on

Viața Laviniei pare ruptă din Rai, căci trăiește pe picior mare. Prietena cea mai bună a Biancăi Drăgușanu locuiește într-un apartament de fițe în Londra, se îmbracă numai cu haine de firmă și frecventează doar restaurante de lux.

ADVERTISEMENT

Ea își permite să se îngrijească și să meargă la cei mai buni doctori din Anglia pentru a-și întreține frumusețea.

 

View this post on Instagram

 

🍷

A post shared by Lavy (@lavinia_ciuta) on

Filmată goală la duș

Lavinia Ciută a devenit celebră după ce mai multe imagini cu ea goală la duș au fost făcute publice. Bianca Drăgușanueste suspectată că ar fi dat presei de la vremea respectivă clipul cu bruneta.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, blonda era asistenta lui Capatos și avidă după publicitate. Scandalul a trecut cu greu, căci Lavinia a fost urmărită de imaginile cu ea goală. După acest episod, bruneta s-a căsătorit și a ieșit din viața publică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavy (@lavinia_ciuta) on

Părăsită de soț pentru o colegă de liceu

Lavinia Ciută s-a căsătorit la Deva cu 11 preoți, însă după un an și cinci luni a divorțat. Ea a fost înșelată de Cosmin, soțul ei, cu o fostă colegă de clasă care în prezent i-a dăruit și doi copii.

Rănită în orgoliu și cu sacii de haine în brațe, Lavinia s-a văzut nevoită să plece din țară pentru a-și reface viața. Ea a ales Londra, destinație în care se stabilise și înainte să se căsătorească.

ADVERTISEMENT