News

Unde s-a refugiat Florin Piersic în timpul izolării: „Nu are nici semnal la telefon!”

04.04.2020 | 19:13
Unde sa refugiat Florin Piersic in timpul izolarii Nu are nici semnal la telefon
Unde s-a refugiat Florin Piersic în timpul izolării „Nu are nici semnal la telefon!” sursa foto: tribuna.ro
ADVERTISEMENT

Interviul luat de Horia Ivanovici lui Dan Negru în emisiunea „Fan România” a atins și spinoasa situația a artiștilor din România în plină pandemie de Covid-19, cu precădere a celor care au mai rămas din vechea generație, care încet, încet, dar inexorabil și cumplit de dureros se stinge…

Dan Negru a dezvăluit la „Fan România” unde s-a refugiat Florin Piersic în timpul izolării: „Nu are nici semnal la telefon!”

Întrebat de Horia Ivanovici dacă a vorbit în ultima vreme cu marii actori din vechea generație, Dan Negru a povestit ce știe despre mereu „tânărul și neliniștitul” Florin Piersic. Mărgelatu, haiducul Șaptecai și alte atâtea „nume” cu care s-a confundat în lunga sa carieră de peste 67 de ani. Acum izolați toți la domiciliu…

ADVERTISEMENT

„Florin Piersic are o cabană undeva lângă Cluj, e izolat total pentru că e deconectat inclusiv de la telefon, ăsta e un lucru foarte bun pentru el și stă acolo, lângă Cluj, izolat de o vreme bună”

„E o cabană spectaculoasă acolo lângă Cluj. Ce face Florin acolo? Niciodată să nu întrebi ce face un om din generația asta singur. Ei își găsesc oricând ce să facă”

Ce face Florin Piersic în timp ce conduce mașina. La 84 de ani!

Dan Negru a povestit în interviu de la la „Fan România” cu ce ocupă timpul marele actor Florin Piersic când… conduce mașina de la Cluj la București!

ADVERTISEMENT

„Mi-a povestit Florin Piersic o chestie genială! Genială! Mi-a zis «Măi Dane, eu merg cu mașina…»… El merge cu mașina de la Cluj la București, el conduce… Și ce-mi zice? «Ce crezi că fac eu în timp ce conduc?».

„Mă gândeam ce fac și eu când mă duc la Timișoara, ascult radio, youtube-ul, USB-ul… Nu, știi ce face Florin Piersic? Recită în cap poezii și roluri! Își antrenează creierul, adică recită poezii și roluri în minte. Tot drumul de la Cluj la București omul ăsta la 84 de ani recită poezii, roluri de teatru în minte”

  • 2.000 de lei are pensie marele nostru actor Florin Piersic
  • 1957 este anul în care Florin Piersic a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (IATC, astăzi UNATC)