Life

„Exista riscul să rămân paralizată”. Probleme mari pentru o vedetă de la noi

O vedetă de la noi a mărturisit că de mai multe ori a fost la un pas să-și piardă viața. Medicii i-au spus că ar putea rămâne paralizată.
04.10.2023 | 09:36
Exista riscul sa raman paralizata Probleme mari pentru o vedeta de la noi
Denisa Despa a dezvăluit că a fost de mai multe ori la un pas de moarte. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Despa și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a mărturisit că până acum a fost de 9 ori la un pas de moarte, iar medicii i-au spus că riscă să rămână paralizată.

Denisa Despa risca să rămână paralizată

Denisa Despa a trecut de-a lungul timpului prin mai multe încercări. Dansatoarea se confruntă cu mai multe afecțiuni de sănătate și a mărturisit că de nu mai puțin de două ori a fost pe punctul de a-și pierde viața.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta se confruntă cu probleme de digestie, motiv pentru care a apelat la detoxifiere. Programul încărcat și-a pus amprenta asupra sa, iar acum încearcă să aibă mai multă grijă.

„Da, nu am mai încercat până acum, doar că orele târzii la care eu adorm, programul haotic pe care îl am, mâncărurile neadecvate pe care le mănânc și orele nepotrivite, au adus la o digestie nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Am găsit acum cheia succesului. Nu sunt genul de persoană care să țină regim alimentar. Știți că eu am probleme cu stomacul. Cu această detoxifiere mă descurc și pot mânca orice”, a declarat Denisa Despa pentru Xtra Night Show, conform spynews.ro. 

„Durerile sunt insuportabile”

Pe de altă parte, de mai mulți ani, Denisa Despa are dureri insuportabile de spate. Medicii au diagnosticat-o cu scolioză lombară și i-au spus că ar putea să rămânâ paralizată.

ADVERTISEMENT

Astfel că, vedeta merge acum la recuperare. „Am fost diagnosticată cu scolioză lombară. Durerile sunt insuportabile, la modul că nu pot merge. Am urmat o recuperare care a început de trei săptămâni.

Mi s-a spus acum câțiva ani că ar exista riscul de a rămâne paralizată. M-am speriat foarte tare”, a spus Denisa Despa pentru sursa menționată anterior despre problemele mari cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta are și motive de fericire, după mulți ani a scăpat de dependența de somnifere ca prin minune, după ce a fost la o mănăstire din Grecia. „Am scăpat de dependențe, am scăpat de somniferele pe care le luam”, a mărturisit Denisa Despa.

ADVERTISEMENT