News

Explozie, urmată de incendiu, într-un bloc din Târgovişte. Un bărbat a suferit arsuri la faţă. „Am zis că au venit rușii și ne-au bombardat”

Explozie, urmată de incendiu, la prima oră a zilei, într-un bloc din Târgovişte. Un bărbat a suferit arsuri la faţă. Zeci de locatari au ieşit din imobil și au încercat să se salveze
31.03.2022 | 06:23
Explozie urmata de incendiu intrun bloc din Targoviste Un barbat a suferit arsuri la fata Am zis ca au venit rusii si neau bombardat
ADVERTISEMENT

Început de zi înfiorător la Târgoviște, acolo unde a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, într-un clădire de apartamente.

Deflagrație într-un bloc din Târgoviște

Aproximativ 30 de persoane au reușit să iasă din imobil. Din nefericire, un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la faţă.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Dâmboviţa, explozia a fost urmată de un început de incendiu localizat în zona aragazului. De altfel, de aici se crede că a plecat totul.

La fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de  sescarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru lucru la înălţime.

ADVERTISEMENT

În urma incendiului, a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Persoana rănită a fost evacuată de pompieri.Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmboviţa, dar nu a fost transportat la spital.

Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa apartamentului în care s-a produs explozia, ferestrele şi balconul, dar şi trei autoturisme aflate în faţa blocului.

ADVERTISEMENT

La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate

Un bărbat care locuieşte într-un apartament de la etajul unu, este acuzat de vecinii săi că ar fi pus foc intenţionat şi aşa s-ar fi produs deflagraţia, potrivit târgoviștenews.ro

ADVERTISEMENT

Locatarii povestesc că individul respectiv ar suferi de afecţiuni psihice şi le-a adus numai necazuri. „S-a ridicat patul! Am zis că au venit ruşii şi ne-au bombardat!”, a declarat pentru sursa anterior citată una dintre locatare.

ADVERTISEMENT