Fotbal intern

Fabbrini, drum liber spre FCSB: „Doar ei pot să îl transfere”

Fabbrini drum liber spre FCSB Doar ei pot sa il transfere

Diego Fabbrini este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști străini din Liga 1 Betano, după ce mijlocașul ofensiv italian a ajuns la Botoșani. Mai multe echipe s-au arătat interesate de serviciile lui Fabbrini, iar printre ele se numără și FCSB.

Patronul echipei moldoveni, Valeriu Iftime, nu neagă faptul că ar putea să îl vândă roș-albaștrilor pe Fabbrini. Asta pentru că FCSB este singura echipă care are banii necesari pentru FCSB: „Deocamdată, nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Am avut nişte discuţii, dar nimic punctual. Adică să spună ‘ăştia sunt banii’. Fabbrini se întoarce luni sau marţi, când încep pregătirile, şi nu cred că îi dau drumul până în vară. Dacă am o ofertă bună, o să vedem. Eu insist să-i prelungesc contractul. Sigur că iau în calcul o eventuală ofertă de la FCSB. Cred că, în România, doar FCSB poate să-l transfere”, a declarat Iftime, pentru Pro TV.

Diego Fabbrini la FCSB? FANATIK v-a prezentat ce clauză de reziliere are fotbalistul

Dacă nu reușește să îi prelungească înțelegerea lui Fabbrini, atunci FC Botoșani va avea probleme în a-l ține pe Diego în Moldova. Asta pentru că el are o clauză de reziliere de numai 200.000 de euro, după cum a anunțat FANATIK. Mai mult, pe urmele lui Fabbrini se află și cei de la CFR Cluj, dar campioana României are ceva probleme financiare după ce Neluțu Varga a anunțat că nu mai e dispus să bage bani în club și așteaptă ca trupa din Gruia să se autofinanțeze.

Și impresarul care l-a adus pe Fabbrini în Moldova e sigur că ar putea să îl transfere la FCSB: O spun din capul locului. Nu m-a contactat oficial nimeni de la FCSB, doar am discutat cu Teja, cu care mă ştiu de foarte mulţi ani, şi am ajuns la concluzia că se se pliază perfect pe ceea ce vrea să joace Mihai la FCSB”, a precizat Florin Manea, în urmă cu câteva zile

  • 1 milion de euro este cota lui Diego Fabbrini, potrivit transfermarkt.de
  • 30 de meciuri în Serie A și 83 de partide în Serie B are Diego Fabbrini