News

Faimoasele gheare de bucătărie au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără incredibilele gheare de grătar. Le primeşti GRATIS, doar cu revista TAIFASURI!

25.06.2019 | 18:00
Faimoasele gheare de bucătărie au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără incredibilele gheare de grătar. La pachet doar cu revista TAIFASURI! VIDEO

Faimoasele gheare de bucătărie au ajuns și în România! Nu rata incredibilele gheare pentru carne, folosite de toți americanii! MEAT CLAWS, la pachet exclusiv cu revista TAIFASURI! Ia ACUM faimoasele gheare de carne și rupe, taie, trage, ridică, gătește, servește bucățile delicioase de friptură. Ascuțitele gheare „de urs” nu pot lipsi de la niciun grătar tradițional românesc! Caută ACUM ghearele de bucătărie cu revista TAIFASURI! DOAR 14.99 LEI, ÎNTREG PACHETUL! Mese de poveste cu faimoasele MEAT CLAWS. NU UITA: REVISTA TAIFASURI APARE ÎN FIECARE JOI!

Faimoasele gheare de bucătărie au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără incredibilele gheare de grătar. La pachet doar cu revista TAIFASURI! VIDEO

Realizate din nylon special pentru alimente, ghearele „de urs” pentru carne și legume îți vor ușura imens munca în bucătărie, la un grătar cu familia și prietenii, chiar și în grădină. Vrei să „sfîșii” carnea în bucățele mici pentru o ciorbă, o tocăniță, o tochitură? Vrei să iei ușor friptura rumenită de pe grătar fără să te frigi și fără să-ți scape pe jos? Vrei să amesteci lesne o salată bogată de vară, cu roșii, ceapă, castraveți, ardei gras sau o salată de varză fără să dea pe dinafară? Ghearele de carne sunt ideale, vor fi „prelungirea” mâinilor tale în bucătărie și nu numai?!

Pentru desfacerea cărnii este nevoie doar să înfigi una dintre ghearele ascuțite în bucata de carne și cu cea de-a doua să începi, pur și simplu, să sfâșii, să mărunțești carnea. Ghearele de bucătărie pot fi folosite fără niciun fel de probleme și la ridicarea oalelor sau tăvilor calde. Pot fi curățate foarte ușor atât prin spălare manuală, cât și cu ajutorul mașinii de spălat vase. NU UITA, ÎNCEPÂND DE JOI, GHEARELE DE CARNE EXCLUSIV CU REVISTA TAIFASURI!