News

Familia Luizei Melencu, audiată la DIICOT, în timp ce anchetatorii continuă căutările în pădurea din Caracal

06.08.2019 | 14:34
Familia Luizei Melencu audiata la DIICOT in timp ce anchetatorii continua cautarile in padurea din Caracal
ADVERTISEMENT

Familia Luizei Melencu a ajuns la DIICOT, unde este audiată în dosarul dispariției tinerei de 19 ani. Până acum, mama și bunicul fetei care a dispărut pe 14 aprilie nu a primit informații de la anchetatori în legătură cu felul în care decurge căutarea fetei. Astăzi, familia va fi înștiințată, cel mai probabil, despre stadiul în care se află dosarul care de patru luni de zile nu are nici cea mai mică ipoteză, iar despre concluzie nu se poate pune problema.

Familia Luizei Melencu, la DIICOT

În timp ce familia Luizei dă declarații în fața procurorilor de la DIICOT, căutările continuă în pădurea din Caracal, acolo unde ieri, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe oase umane puse într-un sac. Dincă le-a spus polițiștilor că acele oase arse ar fi ale Luizei, pe care a incinerat-o la fel ca pe Alexandra Măceșanu.

ADVERTISEMENT

Familia Luizei nu crede că Gheorghe Dincă spune adevărul și speră că fata se va întoarce acasă. De altfel, și avocatul care îi reprezintă pe mama și bunicii copilei susține că există niște ciudățenii în acest dosar și că e posibil ca Dincă să fie sfătuit de cineva extrem de priceput în chestiuni juridice.

Familia Luizei, devastată
Mai mulți necunoscuți cer familiei Luizei să-și retragă declarațiile

Avocatul familiei Melencu are suspiciuni privind realizarea anchetei

 „O să vedem cine îl sfătuiește, pentru că sunt chestii de finețe juridică, ca de exemplu, când a zis că una dintre fete mergea la bancomat să scoată bani și așa a înțeles el că are nevoie de bani”,  susține avocatul familiei Melencu.

ADVERTISEMENT

„Anchetatorii susțin că vor merge mai departe, dar eu cred că asta încearcă el și îmi e teamă că acest caz se va închide dacă le identifică pe Luiza și Alexandra. Eu sper ca Luiza să trăiască, dar în acest caz, el are gropi cu beton, tuneluri, e ceva incredibil”, a mai spus avocatul Tonel Pop.