Fotbal intern

Fanii lui Dinamo i-au băgat în ședință pe șefii CFR-ului: ”Cum au intrat ăștia în stadion?”

28.07.2019 | 02:02
Fanii lui Dinamo iau bagat in sedinta pe sefii CFRului Cum au intrat astia in stadion

Fanii echipei Dinamo București i-au băgat în ședință pe șefii clubului CFR Cluj înaintea meciului din etapa a treia a Ligii 1, care se dispută pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Suporterii ”câinilor” au fost interziși pentru cinci partide pe care favoriții le vor juca în deplasare, după incidentele de la întâlnirea cu FC Viitorul.

Fanii lui Dinamo i-au băgat în ședință pe șefii CFR-ului

Deși sunt suspendați, 100 de fani ai lui Dinamo au reușit să intre pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, lucru care i-a luat prin surprindere pe oficialii celor de la CFR Cluj. Înainte de începerea meciului, la marginea terenului s-au adunat Marian Copilu, Marian Băgăcean și șeful pazei Toma Rus, care erau contrariați de faptul că suporterii dinamoviști au venit la meci.

FANATIK a fost aproare de cei trei, care se întrebau: ”Cum au intrat ăia ai lui Dinamo în stadion?” Bucureștenii sunt reprezentați în meciul împotriva campioanei Ligii 1 de Guardia de Cluj. Majoritatea celor prezenți sunt fani ai formației Universitatea Cluj din Liga 2, suporterii celor două formații fiind înfrățiți. Susținătorii ”câinilor” i-au înjurat pe Florin Prunea, Bogdan Bălănescu și Ionuț Negoiță și au scandat ”Dinamo suntem noi”.

Marian Copilu, Marian Băgăcean și șeful pazei Toma Rus discutând despre prezența fanilor dinamoviști la meci

Fanii dinamoviști ar putea fi evacuați

Cei aproximativ 100 de fani dinamoviști care sunt prezenți la meci au mai scandat pentru rivala CFR-ului, Universitatea Cluj. După începerea meciului, suporterii au aruncat mai multe petarde și au fost atenționați în mai multe rânduri de la stația de amplificare că dacă nu se vor opri vor fi evacuați din stadion.

De partea cealaltă, galeria echipei CFR Cluj nu este prezentă la meci, protestând față de atitudinea conducerii clubului față de spectatori. În absența facțiunii dure, echipa lui Dan Petrescu este susținută frenetic de suporterii de la tribuna 2, care țopăie și scandează ”CFR, victorie”.