Life

Fanii lui Jennifer Lopez, în extaz! Iubita lui Ben Affleck a făcut anunțul, într-o ținută extravagantă: „Cine e pregătit?”

Fanii lui Jennifer Lopez sunt în culmea fericirii! Iubita lui Ben Affleck a făcut anunțul pe rețelele de socializare, într-o ținută extravagantă. Iată ce a postat aceasta.
06.05.2022 | 18:57
Fanii lui Jennifer Lopez in extaz Iubita lui Ben Affleck a facut anuntul intro tinuta extravaganta Cine e pregatit
Ce veste le-a dat Jennifer Lopez fanilor pe rețelele de socializare. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez își anunță marea revenire pe scenă. Artista le-a dat de înțeles fanilor de pe rețelele de socializare că urmează chiar noi spectacole sau poate un turneu.

Jennifer Lopez revine pe scenă. Cum a făcut marele anunț

Jennifer Lopez le-a făcut o mare bucurie fanilor săi. Iubita lui Ben Affleck a anunțat pe rețelele de socializare că va reveni pe scenă și ar putea chiar să înceapă un nou turneu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat un clip mai vechi, din anul 2019, în care apare pe scenă interpretând piesa Get Right. Îmbrăcată într-o ținută extravagantă, cu multe pietre prețioase, Jennifer Lopez cântă și dansează.

„Mi-e dor de această energie. Cine e pregătit de noi spectacole?”, a scris vedeta în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat de JLo a fost realizat în timpul unei reprezentații din cadrul turneului său care a avut loc în 2019, intitulat It’s My Party.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez și Ben Affleck, logodiți după aproape 20 de ani de la despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația după aproape 20 de ani de la despărțire. Cei doi au mai fost logodiți și în trecut, dar nu a fost cu noroc, deoarece cei doi nu au mai ajuns niciodată în fața altarului.

ADVERTISEMENT

După relații eșuate, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit și flacăra iubirii s-a reaprins între ei. Nu a durat mult până când actorul să își ceară iubita de soție, iar aceasta a acceptat cu bucurie.

Ben Affleck i-a dăruit iubitei sale un inel cu un diamant imens de culoare verde și a împărtățit cu fanii săi un moment emoționant, în care arată inelul și lăcrimează de bucurie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au atras atenția presei și după ce s-a vorbit despre contractul prenupțial pe care l-ar fi încheiat.

Acesta ar conține inclusiv detalii de ordin intim, mai precis cântăreața ar fi solicitat ca momentele intime petrecute alături de soțul ei să nu fie mai puține de patru pe săptămână.

ADVERTISEMENT