Fotbal intern

Fanii lui U Craiova au plecat spre București! Câte bilete au cumpărat oltenii în Bănie. GALERIE FOTO

31.03.2019 | 13:36
Fanii lui U Craiova au plecat spre Bucuresti Cate bilete au cumparat oltenii in Banie GALERIE FOTO

Fanii lui U Craiova au plecat spre București pentru a participa la derby-ul pe care elevii lui Devis Mangia îl vor juca pe Arena Națională, azi, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, cu FCSB. Oltenii speră să se adune într-un număr cât mai mare pentru a-i încuraja pe fotbaliștii Științei, care au făcut deplasarea către Capitală în cursul zilei de sâmbătă, cu trenul.

Fanii lui U Craiova au plecat spre București

În Craiova, oficialii grupării antrenate de Devis Mangia au scos la vânzare 3.000 de tichete, iar până azi de dimineață s-au vândut 1.700. Oltenii își vor putea achiziționa bilete și de la Arena Națională. Suporterii care vor să fie alături de Universitatea Craiova la meciul cu FCSB s-au adunat în gara din Craiova pentru a pleca spre București. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

La meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova din sezonul regulat s-au adunat aproximativ 2.500 de olteni pe Arena Națională, dar oficialii echipei din Bănie speră ca elevii lui Devis Mangia să aibă parte de susținerea a peste 3.000 de fani în meciul din turul play-off-ului.

Fanii lui U Craiova înainte de plecarea spre București

Gazele de așteaptă la un număr mare de fani pe Arena Națională

Oficialii FCSB-ului se așteaptă ca fanii echipei roș-albastre să vină într-un număr mare pe Arena Națională pentru a participa la meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului. Organizatorii cred că aproximativ 20.000 de spectatori vor fi prezenți la derby-ul rundei.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă pe Arena Națională, azi, ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar derby-ul rundei este transmis de Digi Sport, Look TV și Telekom Sport. Toate fazele importante ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.