Sport

Fanii olteni, reacții tari după ce Joao Janeiro a fost prezentat la FC U Craiova 1948: „Mult succes, Jane!”

Suporterii lui FC U Craiova 1948 au reacționat după prezentarea lui Joao Janeiro la formația lui Adrian Mititelu, iar oltenii speră ca portughezul să cunoască succesul în Bănie.
03.06.2023 | 16:40
Fanii olteni reactii tari dupa ce Joao Janeiro a fost prezentat la FC U Craiova 1948 Mult succes Jane
Reacțiile suporterilor lui FC U Craiova 1948 după prezentarea lui Joao Janeiro: „Mult succes, Jane! Toți sperăm la mai bine”. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Reacțiile suporterilor lui FC U Craiova 1948 au curs după prezentarea lui Joao Janeiro, portughezul în care oltenii își pun speranțe pentru calificarea gruparea din Bănie în play-off. Deși este cunoscut și ca JJ, tehncianul din Peninsula Iberică a primit o nouă poreclă de la fanii „alb-albaștrilor” după prezentare.

Val de reacții după prezentarea lui Joao Janeiro la FC U Craiova 1948: „Mult succes, Jane! Toți sperăm la mai bine”

Mandatul cu numărul nouă al lui Nicolo Napoli s-a încheiat la FC U Craiova 1948, iar Joao Janeiro este succesorul italianului la formația lui Adrian Mititelu. Portughezul în vârstă de 41 de ani este tehnicianul cu care Adrian Mititelu speră să meargă în play-off-ul din SuperLiga și să schimbe fața oltenilor în această vară.

ADVERTISEMENT

Joao Janeiro se va întâlni cu jucătorii din Bănie pe 17 iunie, iar până pe 4 iulie oltenii vor pregătii următorul sezon din campionat. FC U Craiova 1948 are obiective îndrăznețe în viitor, iar tehnicianul portughez le-a reaprins speranța suporterilor la rezultate mult mai bune după „finala” pentru Conference League pierdută dramatic cu CFR Cluj.

Reacțiile suporterilor lui FC U Craiova 1948 nu au întârziat să apară după prezentarea lui Joao Janeiro într-o conferință de presă cu Adrian Mititelu. Fanii i-au găsit și o nouă poreclă portughezului, chiar dacă finanțatorul l-a prezentat drept „JJ” în fața publicului.

ADVERTISEMENT

Deși dezamăgirea ratării cupelor europene este încă printre suporterii lui FC U Craiova 1948, oltenii i-au urat succes la gruparea din Bănie lui Joao Janeiro. Fanii „alb-albaștrilor” speră ca portughezul să aibă rezultate pe măsura așteptărilor la formația lui Adrian Mititelu.

„Mult succes, Jane! Toți sperăm la mai bine” /„Îl văd hotărât, se vede că vrea ceva, spune lucrurilor pe față și sperăm ca va face lucruri bune la echipă, să ne facă mulțumiți! Îmi place încrederea lui, sper să dovedească ceva. Mult succes”/ „Succes… sperăm să fie de bun augur, să fie alegerea cea mai bună pentru rezultate mai bune”

ADVERTISEMENT

„Mult succes, sper să aibă rezultate mai bune decât Napoli”. / Nea Jane învață repede care e treaba pe la noi, dacă nu cu sacoul rămâi, paltonul nu te prinde”, spun suporterii lui FC U Craiova 1948 după numirea lui Joao Janeiro.

Cine este Joao Janeiro, noul antrenor de la FC U Craiova 1948. Portughezul este școlit la academiile lui Johan Cruyff și David Beckham

Joao Janeiro a învățat tainele fotbalului la academiile lui Johan Cruyff și David Beckham, doi dintre cei mai importanțo jucători din istoria fotbalului. Tehnicianul de la FC U Craiova 1948 a mărturisit că legendarul jucător olandez i-a influențat foarte mult viziunea asupra „sportului-rege”.

ADVERTISEMENT

„Johan Cruyff a avut cel mai mare impact asupra felului în care privesc fotbalul, de atunci mă gândesc la joc cu totul altfel. Un antrenor nu se poate simți niciodată mulțumit, m-a și făcut să realizez că este imposibil să inventez un sistem perfect, pentru că jocul este în continuă schimbare.

Am fost foarte influențat de Cruyff, sub care mi-am făcut pregătirea postuniversitară. De asemenea, mi-a dat mult curaj să îndrăznesc să prioritizez jocul ofensiv. Desigur, asta sună foarte frumos, dar nu putem uita că Cruyff a mers în cluburi mari, unde este mai ușor să faci toate astea. Vă puteți implementa mai ușor ideile și vă puteți asuma riscuri mai ușor.

Încă îmi asum riscuri uimitoare. Cruyff mi-a fost de mare ajutor, deoarece m-a inițiat profund în misterele fotbalului de atac. În afară de Portugalia, mi-am terminat studiile în Anglia și Olanda, așa că pot spune că am adus fotbalul de atac din Olanda, strategic trag din fotbalul englez, tactica mea este clar portugheză”, a spunea Joao Janeiro.

  • 41 de ani are Joao Janeiro
  • 1 an are contract tehnicianul portughez cu FC U Craiova 1948m, cu prelungire pentru încă un sezon
ADVERTISEMENT