Fotbal intern

Fanul pe care jucătorii FCSB îl consideră port-bonheur-ul echipei. E din Craiova și a fost pe stadion la Craiova – FCSB 0-1. EXCLUSIV

16.09.2019 | 01:38
Fanul pe care jucatorii FCSB il considera portbonheurul echipei E din Craiova si a fost pe stadion la Craiova  FCSB 01 EXCLUSIV
Manuel Dogaru este din Craiova, dar este fan necondiționat al celor de la FCSB

Manuel Dogaru este un băiat cu dizabilități din Craiova, care e un suporter fanatic al celor de la FCSB. Acesta a fost și la meciul din Bănie contra roș-albaștrilor, debutul lui Victor Pițurcă la olteni, iar prezența acestuia a purtat din nou noroc trupei din București. De fapt, jucătorii de la FCSB îl consideră de ceva timp pe Manuel Dogaru port-bonheur-ul echipei lor!

Olteanul Manuel Dogaru, port-bonheur-ul celor de la FCSB, a intrat cu greu pe stadion la Craiova – FCSB 0-1

Manuel Dogaru merge la toate meciurile celor de la FCSB. Și la București, și în țară. O face chiar și la antrenamentele de la baza de la Berceni. Nu merge singur, ci însoțit de un alt băiat cu probleme, prietenul său din București. Manuel poartă tricoul cu numărul 80 al lui Teixeira, iar amicul său din București pe cel cu numărul 11 al lui Budescu.

Niciunul dintre cei doi jucători nu mai sunt la FCSB, dar cei doi fani merg peste tot cu idolii lor. La Craiova au avut probleme cu intrarea în stadion. Aveau bilete la tribuna I, au încercat să intre pe la mai multe porți, dar stewarzii nu au știut să îi îndrume. Astfel că au reușit după vreo 4-5 încercări să intre în stadion. Ajutați și de intervenția la ofițerul de presă al roș-albaștrilor, Cătălin Făiniși, care a venit prompt la solicitarea acestora.

manuel dogaru fcsb
Cei doi suporteri ai roș-albaștrilor au fost plimbați de stewarzi pe la mai multe porți înainte de a-i lăsa să intre în tribune

Jucătorii celor de la FCSB le-au dat autografe celor doi, dar le-au lăsat și câte o pizza

La finalul întâlnirii, câștigate de echipa lui Gigi Becali cu 1-0 după golul lui Tsomou, semn încă o dată al norocului pe care cei doi îl poartă celor de la FCSB, Manuel Dogaru și prietenul său erau foarte fericiți.

Au venit la autocarul roș-albaștrilor, s-au fotografiat cu jucătorii și au primit autografe de la aceștia, dar și câte o pizza care tocmai fusese adusă. Întrebat de cei din jur cum nu a știut pe unde să intre în stadionul din orașul unde locuiește, Manuel Dogaru a fost cât se poate de sincer.

manuel dogaru fcsb
Jucătorii le-au lăsat câte o pizza celor doi suporteri, care la plecare au trecut pe lângă autocarul Craiovei

Nu prea cunosc stadionul acesta, pentru că nu vin aici decât atunci când vine Steaua. Cunosc foarte bine Arena Națională unde merg foarte des să-i văd pe băieți”, a povestit Manuel Dogaru.