Sport

Faza zilei în fotbalul mondial! Autogol ireal în Danemarca. Video

Autogolul anului a avut loc în liga a doua din Danemarca, iar imaginile vor aduce zâmbetul pe buze oricărui microbist.
13.09.2021 | 22:47
Faza zilei in fotbalul mondial Autogol ireal in Danemarca Video
ADVERTISEMENT

Etapa a opta din liga a doua daneză a pus Danemarca pe harta fotbalului mondial, cu o fază demnă de cascadorii râsului.

În ultimul timp au apărut din ce în ce mai multe autogoluri caraghioase în cel de la partida dintre Jammerbugt și Koge întrece orice s-a văzut vreodată pe un teren de fotbal.

ADVERTISEMENT

Autogol incredibil în liga a doua din Danemarca

Meci extrem de spectaculos în campionatul danez din al doilea eșalon valorific cu o ploaie de reușite: nu mai puțin de șapte goluri marcate.

Cei de la Jammerbugt, echipa gazdă, s-a impus la finalul celor 90 de minute cu scorul de 4-3. Și nimic ieșit din comun până aici.

ADVERTISEMENT

Cel mai interesant moment al partidei a fost însă fără doar și poate în debutul celei de-a a doua reprize, la scorul de 2-2, când fundașul dreapta german al celor de la Koge, a marcat în proprie poartă o execuție extrem de bizară.

Video cu faza inexplicabilă

Cei de la Jammerbugt au inițiat un contraatac în banda dreaptă, un jucător a centrat în careulul gol-goluț, de unde fundașul de 27 de ani, Maximilian Sauer, a reluat cu latul în plasă fără ca măcar să fie presat de vreun adversar.

ADVERTISEMENT

Maximilian Sauer și-a lăsat mască propriul portar după ce a reluat extrem de relaxat dorind probabil să respingă în corner pentru a nu se complica.

Reacția jucătorului este cu atât mai surprinzătoare deoarece nu a părut deloc afectat la fel de altfe ca și ceilalți coechipieri ai săi.

ADVERTISEMENT

Singurul care a venit să îl consoleze a fost tot portarul echipei. Jammerbugt este o echipă nou-promovată din liga a treia, iar în urma acestei victorii a urcat pe locul șapte, cu opt puncte, în timp ce Koge e pe penultimul loc în clasament. În Liga a doua din Danemarca sunt înscrise doar 12 echipe.

Cine este Maximilian Sauer, jucătorul care a înscris acest autogol „legendar”

Maximilian Sauer este crescut la academia clubului german VfL Wolfsburg. A mai evoluat la Hessen Kassel, Eintracht Braunschweig, SpVgg Greuther Furth și MSV Duisburg.

Fiind un jucător cu experiență, acest lucru ridică și mai multe semne de întrebare asupra execuției sale extrem de bizare.

Jucătorul german are o cotă de piață conform site-ului transfermarkt.com de doar 250.000 de euro și este proaspăt transferat de Koge. Neamțul este campion al Bundesliga la nivelul juniori U-19 în sezonul 2012-2013.

ADVERTISEMENT