Fotbal international

FC Barcelona va avea un nou stadion! Imagini spectaculoase cu arena care va avea 105.000 de locuri. Video

20.10.2018 | 16:28
FC Barcelona va avea un nou stadion Imagini spectaculoase cu arena care va avea 105000 de locuri Video
Aşa va arăta noul stadion al echipei FC Barcelona

Oficialii echipei FC Barcelona au prezentat sâmbătă, 20 octombrie, proiectul grandios de modernizare a întregului complex sportiv pe care îl deţin, inclusiv a stadionului “Camp Nou” care va avea 105.000 de locuri. VEZI VIDEO MAI JOS!

Proiectul Espai Barca a fost prezentat de către oficialii echipei din Primera Division în cadrul Adunării Generale a clubului şi, ulterior, făcut public. Modernizarea noului stadion din Barcelona se va întinde pe o durată de şase ani, iar planurile catalanilor sunt bine puse la punct.

Un nou stadion pentru FC Barcelona. Iată toate detaliile

În ceea ce priveşte modernizarea stadionului “Camp Nou”, acestuia i se va mări capacitatea la 105.000 de locuri şi, în premieră, va fi montat un acoperiş ce va putea acoperi integral tribunele. Mai mult, arena echipei secunde a clubului, Mini Estadi, va fi demolată. În locul acesteia se va construi noua sală polivalentă, Palau Blaugrana, care va avea o capacitate de 12.500 de locuri.

Ca echipa secundă a clubului FC Barcelona să aibă unde să joace meciurile de pe teren propriu, conducerea clubului a decis să construiască un nou stadion, Estadi Johan Cruyff, care o să aibă locaţia lângă cantonamentul catalanilor, situat în localitatea Sant Joan Despi. Întregul proiect o să fie finalizat în sezonul 2023 – 2024, iar investiţia este una uriaşă.

 

View this post on Instagram

 

?? ESPAI BARÇA ?? ? Where dreams are bigger ? Donde crecen los sueños ? On creixen els somnis —- #fcbarcelona #Barça #CampNou #igersBarça #igersFCB #ForçaBarça

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Asta nu e tot! Oficialii echipei FC Barcelona sunt hotărâţi să schimbe şi denumirea stadionului care o să fie construit şi aceştia doresc să asocieze arena cu un sponsor pentru a strânge banii necesari acestor lucrări. În prezent, stadionul Barcelonei are o capacitate de 99.354 de locuri, dar recordul de asistenţă este de 120.000 de fani, la un meci cu Juventus din sezonul 1985 – 1986.