Sport

FC Botoșani anunță noi transferuri după 2-2 în Giulești: „Așteptăm să vină fotbaliști. Vor și pleca”

FC Botoșani a reușit un meci bun în Giulești și a fost aproape să câștige împotriva echipei lui Cristiano Bergodi. Concluziile moldovenilor.
29.07.2023 | 00:16
FC Botosani anunta noi transferuri dupa 22 in Giulesti Asteptam sa vina fotbalisti Vor si pleca
FC Botoșani e pe locul 12 în SuperLiga, cu 2 puncte după 3 etape. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a fost aproape să dea lovitura în Giulești, după ce au condus cu 2-1. Moldovenii rămân însă cu doar două puncte după primele trei etape.

FC Botoșani, mulțumiți cu un punct în Giulești: „Puteam scoate mai mult, dar e punct bun pentru noi”

Eduard Florescu a fost sincer după 2-2 cu Rapid„Un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu un public extraordinar. Un punct muncit, puteam scoate mai mult, dar e un punct bun pentru noi, o deplasare foarte grea. Suntem mulțumiți pe de o parte. Puteam scoate mai mult, dar asta este”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului, când de la vestiare a ieșit un alt FC Botoșani: „Am vorbit cu toții în vestiar să ieșim mai motivați, fără teamă, să jucăm fotbal pentru că de asta ne-am apucat. E un stadion frumos, un public frumos, cu o atmosferă foarte frumoasă, asta a fost”.

Jucătorul îi avertizează pe adversarii din SuperLiga și e convins că va fi foarte greu pentru cineva să câștige pe terenul Rapidului: „Se pare că e greu să pleci cu cele trei puncte din Giulești, dar asta e viața, am încercat, se pare ca ne-a lipsit puțină șansă. Cred că la meciul următor vom fi mult mai motivați, cu un altfel de spirit. Cred că ne ajută moral”.

ADVERTISEMENT

Victor Dican a explicat de ce Botoșaniul a încasat al doilea gol pe final de meci: „Am început foarte bine a doua repriză, dar ne-am tăiat după minutul 65, ei au venit peste noi, n-am mai putut să ieșim din jumătatea noastră și așa am luat și golul doi.

Puteam să câștigăm, dar învățăm din acest meci. Rapid e printre cele mai bune echipe din Liga 1, îi ajută mult și suporterii”, a spus portarul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Ciobanu, „secundul” lui Marius Croitoru, anunță schimbări la Botoșani: „Nu va fi simplu pentru noi”

Antrenorul cu licență al lui FC Botoșani a tras concluziile după 2-2 cu Rapid: „Tot timpul încercăm să-i mobilizăm pe jucători, și înainte, și la pauză, și în timpul meciului. E greu în timpul partidei, e competiție, adversitate, și ei trebuie să simtă că au un ajutor de la margine”.

Mihai Ciobanu acuză și problemele de lot cauzate de accidentări: „Suntem la început de campionat, am avut multe schimbări în vară. Așteptăm jucătorii care sunt în recuperare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, majoritatea revin abia la finalul anului, cum e cazul lui Mailat, și nu va fi simplu pentru noi. În plus, mai așteptăm să vină fotbaliști, e deschisă fereastra de mercato. Probabil și de la noi vor mai pleca”.

ADVERTISEMENT
Tags: