Sport

FC Botoșani anunță noi transferuri după remiza cu FCSB: „Vine un brazilian. Este excepțional”

Chiar dacă noul sezon a început deja, moldovenii continuă seria achizițiilor. Printre jucătorii care vor ajunge în curând sub comanda lui Marius Croitoru se numără și un brazilian „excepțional”.
16.07.2021 | 20:37
FC Botosani anunta noi transferuri dupa remiza cu FCSB Vine un brazilian Este exceptional
ADVERTISEMENT

Potrivit lui Valeriu Iftime, FC Botoșani este aproape să oficializeze, prin intermediul impresarului Florin Manea, transferul unui fotbalist brazilian care i-ar putea face concurență serioasă lui Hervin Ongenda.

Acest brazilian eu cred că este excepțional. Eu cred în flerul lui (n.r. al lui Manea), există câțiva oameni în fotbal de care nu sunt apropiat, nu stăm la șprițuri împreună, dar sunt oameni cărora le îndrăgesc flerul”, a dezvăluit patronul moldovenilor, dând, totodată, asigurări că echipa va primi cât de curând și alte întăriri.

ADVERTISEMENT

În etapa inaugurală a noului sezon de Liga 1, elevii lui Marius Croitoru au reușit să obțină, chiar pe teren propriu, cea de-a cincea remiză, scor 0-0, din istoria confruntărilor directe cu FCSB. Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 18:30, aceștia vor evolua împotriva celor de la Voluntari.

Continuă transferurile la Botoșani. Valeriu Iftime anunță venirea unui brazilian „excepțional”

Prietenul meu vechi și nesfârșit Manea mai vine cu o bombă, un brazilian, să văd dacă e mai bun decât Ongenda. Eu cred în flerul lui, există câțiva oameni în fotbal de care nu sunt apropiat, nu stăm la șprițuri împreună, dar sunt oameni cărora le îndrăgesc flerul.

ADVERTISEMENT

Acest brazilian eu cred că este excepțional. Mai e un columbian, nu le știu numele, că nu mă interesează. Îl știu de la Marius (Croitoru, antrenorul echipei – n.r.) pe brazilian, mi-a trimis niște link-uri și am văzut fotbaliști cu execuție, cu viteză.

Pentru mine, Manea este un om care uneori poate da o bombă frumoasă, dar poți avea ghinion să iei și lucruri proaste de la el. De data asta am 1-2 jucători aduși de el.

ADVERTISEMENT

Acest brazilian eu cred că este excepțional. Mai e un columbian, nu le știu numele, că nu mă interesează. Pe Fabbrini în România l-a adus Manea, când nimeni nu știa cine e.

Florin l-a adus și pe Ongenda, când alții îl fugăreau. Florin are contacte care pot produce surprize extraordinare, nu cred că el este cel mai inteligent om din lume, dar îl respect pentru fler și că e corect cu mine”, a declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Ce jucători vor mai ajunge sub comanda lui Marius Croitoru

Pe lângă brazilianul care a stârnit admirația patronului, la Botoșani vor mai ajunge încă 7-8 jucători, aleși „pe sprânceană”  de antrenorul Marius Croitoru. Printre ei, un jucător care a evoluat pentru echipa națională a Camerunului.

Nu eu aduc fotbaliștii, Marius știe foarte bine. Mai vin 7-8 jucători, atâția au plecat. A venit un mijlocaș de la FC Voluntari, Remacle. Mai avem un vârf de atac de 32 de ani, care a trecut pe la Genk, Gent, se numește Herve Kage.

Vine mâine un fundaș central din naționala Camerunului, Dawua, a jucat acum într-un amical contra Nigeriei”, a mai spus Valeriu Iftime. Până acum, moldovenii i-au transferat pe Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duțu (Popești Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) și Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

ADVERTISEMENT