Fotbal intern

FC Botoşani îl vrea înapoi pe Mihai Roman de la FCSB. “Sper să mi-l dea Gigi Becali”

23.09.2018 | 12:49
FC Botosani il vrea inapoi pe Mihai Roman de la FCSB Sper sa mil dea Gigi Becali

FC Botoşani îl vrea înapoi pe Mihai Roman de la FCSB. Valeriu Iftime a mărturisit pentru FANATIK.RO că dacă Gigi Becali se hotăreşte să renunţe la serviciile mijlocalului de 28 de ani, atunci acesta îl aşteaptă cu braţele deschise la echipa sa pe fostul său jucător.

Gigi Becali l-a transferat în urmă cu câteva săptămâni pe Mihai Romande la FC Botoşani şi spera că fostul fotbalist al molodovenilor îl va ajuta să se califice în grupele Europa League. Însă chiar dacă acesta a avut totuşi evoluţii destule de bune în “dubla” cu Rapid Viena, FCSB a ratat calificarea. Astfel, acum situaţia lui Roman s-a complicat, iar FANATIK.RO a aflat că patronul vicecampionilor vrea să renunţe la serviciile acestuia.

FCSB vrea să scape de Roman, iar FC Botoşani îl aşteaptă în Moldova

Însă, după ce Mihai Roman a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, FANATIK.RO a aflat că Valeriu Iftime este interesat de transferul fostului său jucător. “Eu ştiu foarte bine pentru ce a fost transferat Roman la Steaua. Am discutat cu Gigi Becali de la început despre acest lucru. El a fost adus ca să îl ajute pe Gigi să se califice în grupele Europa League, iar apoi să joace mai mult în această competiţie pentru echipa dânsului.

Acum situaţia s-a complicat şi este normal ca Gigi şi cei de la Steaua să dorească să joace în Liga 1 cu jucătorii tineri şi de mare perspectivă pe care Dică îi are sub comandă. O să discut cu Gigi Becali, iar dacă o să ajung la o soluţie cu dânsul, atunci eu îl vreau chiar şi de mâine pe Roman la Botoşani. Acum îl pot lua doar dacă rămâne liber de contract. Însă dacă nu, atunci vom aştepta până în iarnă şi vom vedea ce o soluţii o să găsim atunci. Eu îl am la echipă pe Fabbrini, pe care l-am adus în locul lui Roman, iar el este mai incisiv, dar totuşi Roman îmi dă o siguranţă şi o personalitate mai mare la echipă. Este păcat să stea la Steaua şi să fie rezervă sau chiar uneori nnici să nu prindă lotul“, a spus Iftime.

“Nu am jucat rău cu Chiajna”

Valeriu Iftime a vorbit şi despre înfrângerea echipei sale, suferită pe teren propriu, cu Concordia, scor 0-2. “Este dureros că am pierdut pe teren propriu, dar nu am jucat atât de rău. Echipa lui Dorinel Munteanu a fost mai pragmatică şi a jucat exact ce le-a cerut antrenorul. Noi am avut nişte slăbiciuni în apărare,iar eu sunt sigur că antrenorul meu Costel Enache o să regleze aceste lucruri.

Băieţii se vor întoarece la antrenamwente şi vor lucra şi mai mult.Avem nişte lucruri de corectat.  A fost un duş rece, iar eu sunt singur că această înfrângere o să ne mobilizeze şi mai tare pe noi. Consider că avem o echipă de play-off şi o să vedeţi că o să ajungem acolo”, a spus Iftime pentru FANATIK.RO.