Sport

FC Viitorul, eșec drastic într-un meci amical din Antalya! Rivaldinho a fost titular. Video

24.01.2019 | 12:13
FC Viitorul esec drastic intrun meci amical din Antalya Rivaldinho a fost titular Video

Echipa FC Viitorul a suferit un eșec drastic în penultimul meci amical disputat în stagiul de pregătire din Antalya. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Yenisei Krasnoyarsk, ultima clasată din campionatul Rusiei. La această partidă, noul atacant al constănțenilor, brazilianul Rivaldinho, a început ca titular.

Rușii au realizat o primă repriză foarte bună în care au și marcat cele trei goluri ale întâlnirii prin Gadzhibekov 14 și Sarkisov 37, 44. La partida din SAntalya au fost prezenți și secunzii slecționerului Cosmin Contra, Adrian Mihalcea și Ionel Gane.

FC Viitorul, eșec drastic într-un meci amical din Antalya

În eșecul suferit de FC Viitorul în penultimul meci amical din cantonamentul din Antalya, antrenorul Gheorghe Hagi a fosloit următoarea formulă de echipă: Cojocaru (Mușat 83) – Mladen (Grosu 83), Țîru, Kuipers (Leca 67), Boboc (Neciu 71) – Achim, Artean (Munteanu 62), Houri (Mălăele 83) – Mățan (Pitu 46), Rivaldinho (Eric 62), Vînă.

Jucătorii echipei FC Viitorul în timpul unui antrenament în cantonamentul din Antalya
Jucătorii echipei FC Viitorul în timpul unui antrenament în cantonamentul din Antalya

Ultimul amical al celor de la FC Viitorul va avea loc tot astăzi, de la ora 17:00, în compania campioanei Georgiei, FC Sabutarlo. La această întâlnire este de așteptat ca Gheorghe Hagi să folosească mai mulți jucători care au fost titulari în prima parte a sezonului din Liga 1 Betano. Până în acest moment FC Viitorul a disputat șase partide amicale în stagiul de pregătire din Antalya și a înregistrat o victorie ( 2-1 cu Ferencvaros), un rezultat de egalitate (2-2 cu Rubin Kazan) și patru înfrângeri (0-5 cu Aalen, 0-1 cu Vejle, 1-2 cu Lechia Gdansk și 0-3 cu Yenisei Krasnoyarsk).

Gică Hagi a decis în stagiul de pregătire din Turcia să se despartă de atacantul Mihai Voduț, după ce în presă au apărut informații că fotbalistul juca la pariuri prin intermediul fostei sale prietene. Pe unul dintre bilete, acesta a mizat chiar pe o victorie a celor de la FC Viitorul și a ghicit scorul corect.