Fotbal intern

Dinamo bate la Voluntari cu un gol din penalty şi urcă pe locul 9. Video

05.11.2018 | 22:28
Dinamo bate la Voluntari cu un gol din penalty si urca pe locul 9 Video

FC Voluntari – Dinamo se joacă pentru trei puncte uriașe în runda cu numărul 14 din Liga 1 Betano! Culmea, ambele formații luptă de data aceasta pentru același obiectiv. Astfel, dacă la începutul campionatului, atât formația manageriată de Andone, cât și câinii și-au propus un loc de Europa, acum prioritară pare a fi fuga de zona minată. Ilfovenii sunt ultimii în campionat, cu o singură victorie înregistrată în 13 jocuri, în timp ce haita este pe locul 12, poziție de baraj. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+3. Lovitură de pedeapsă pentru FC Dinamo Bucureşti, după un scandal uriaş! Nistor şutează şi Zgrablic respinge cu mâna în propriul careu. Arbitrul îl elimină pentru cumul de galbene. Bate Diogo Salomao fără emoţii şi înscrie.

Min. 58: Neicuţescu ratează o ocazie uriaşă după ce Armaş respinge şutul său.

UPDATE. Pauză pe Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. Voluntari – Dinamo 0-0.

Min. 27: Armando Cooper atinge balonul cu mâna în propriul careu, însă arbitrul alsă jocul să continue.

Min. 23: Sergiu Hanca vede cartonaşul galben.

Min.12: Katsikas a cerut penalty pentru un presupus fault asupra sa, însă centralul partidei a fost de neînduplecat.


UPDATE. Echipele de start:

Voluntari: Vâtcă – Hodorogea, Zgabrlic, Armaş, Bucurică – Gheorghe, Răuţă, Căpăţînă, Belahmeur – Gadze, Malfleury

Dinamo:  Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, S. Popovici – Hanca, D. Nistor, Cooper – Salomao, Sorescu, D. Popa


FC Voluntari a zdrobit-o în runda a 12-a pe Concordia Chiajna, formație care tocmai îi luase toate punctele FCSB-ului. Derby-ul iflovenilor s-a terminat cu un scor neverosimil. Cu 4-0 s-a impus echipa antrenată de Dinu Todoran, la primul joc în care Ioan Andone a coborât pe banca tehnică. Voluntariul nu a continuat pasa bună. A pierdut cu 2-1 meciul cu FCSB, dar la final șefii s-au declarat mulțumiți de prestația fotbaliștilor. Curajul a fost singurul care a lipsit au anunțat ilfovenii după șocul cu echipa lui Nicolae Dică.

Vezi ONLINE TV pe Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, FC Voluntari – Dinamo din Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, Dinamo nu reușește să iasă din pasa proastă. Venirea lui Mircea Rednic nu a adus și puncte. Câinii au remizat pe propriul teren cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în Ștefan cel Mare, apoi au terminat fără gol marcat la Chiajna. După două jocuri cu „Puriul” pe banca tehnică și două puncte, haita este în continuare pe locul 12 în clasament. Trei victorii, patru rezultate de egalitate și nu mai puțin de șase înfrângeri au câinii în actuala stagiune. Rednic a anunțat noi schimbări în echipă și nu s-a ferit să spună că deja negociază cu alți fotbaliști. Între timp, conducerea câinilor lucrează din greu și la rezilierea unor înțelegeri.

FC Voluntari - Dinamo, ora 21.00, live video în Liga 1 Betano! Mircea Rednic si Deian Sorescu suparati dupa meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 30 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dan Nistor a ieșit supărat de pe teren după ce Dinamo a remizat la Chiajna

Meciul de la Voluntari va închide, de altfel runda, acesta fiind ultimul joc al etapei a 14-a din Liga 1 Betano. Partida FC Voluntari – Dinamo are loc luni, 05 noiembrie, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.