Fotbal intern

Strategie revoluționară la Dinamo! Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic: “Dacă nu joci bine, îți micșorăm contractul!”

Autor: Andrei Trifan | 31.10.2018 | 20:24
Strategie revoluționară la Dinamo! Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic:
Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic la Dinamo. Strategia antrenorului alb-roșilor

Agitație mare în Ștefan cel Mare. Antrenorul a cerut achiziții urgente pentru a duce echipa în play-off. Pentru a fi sigur că fotbaliștii pe care îi aduce vor fi motivați să joace, tehnicianul a găsit o soluție inedită! Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic?

FANATIK.RO a aflat că “Puriul” nu vrea să își asume riscuri inutile și, după ce în trecut a fost acuzat în privința anumitor mutări, a găsit o variantă prin care să împace atât dorința sa de a avea fotbaliști noi, cât și bugetul stabilit de Ionuț Negoiță.

Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic: “Joci bine, îți dăm banii pe care îi meriți!”

În această perioadă, Dinamo București negociază cu mai mulți jucători liberi de contract. Primii doi fotbaliști vizați de Rednic sunt fundașul stânga Naser Aliji, a cărui venire a și fost confirmată de antrenor, dar și mijlocașul central Derlis David Meza Colli, fratele lui Cesar Meza Colli de la CSU Craiova.

Conform informațiilor FANATIK.RO, celor doi, dar și altor jucători cu care “câinii” se află în tratative, li s-au propus salarii după o strategie care va ține cont de performanțele individuale și ale clubului. “Fotbaliștii primesc un salariu mic până în iarnă, apoi vor primi salarii conforme cu randamentul lor. Dacă ajungem în play-off, își vor lua salariile mărite. Dacă nu se îndeplinește obiectivul, le vor fi micșorate din nou salariile! Doar așa pot fi motivați într-un timp atât de scurt!“, explică surse autorizate din Ștefan cel Mare.

Naser Aliji
Naser Aliji, primul transfer pe care Mircea Rednic îl face la Dinamo București

Dacă se ratează play-off-ul, scăderi sau rezilieri!

Prin noua schemă de salarizare, Rednic și conducerea lui Dinamo se asigură că bugetul formației nu va fi unul uriaș dacă va fi ratată calificarea în play-off. Astfel, străinii care vor semna acum cu “câinii” vor avea două posibilități dacă se va intra în play-out: ori vor accepta salariile micșorate, ori vor semna rezilierea contractelor. O situație similară s-a întâmplat când a preluat Florin Bratu conducerea tehnică, fotbaliști importanți precum Gabi Torje, Adam Nemec sau Dan Nistor fiind chemați pentru a accepta micșorarea salariilor.

Dan Nistor Gabi Torje Dinamo București
Dan Nistor și Gabi Torje, în tricoul lui Dinamo

Rednic a avertizat în privința contractelor mari!

Încă de la sosirea la Dinamo, antrenorul Mircea Rednic s-a arătat surprins de nivelul salariilor din Ștefan cel Mare, comparativ cu valoarea fotbaliștilor.

Suntem în discuții cu un portar, doi fundași, un mijlocaș central şi doi atacanți. Nu mai putem să ne jucăm! Nu e ușor să aducem jucători buni liberi, dar trebuie să facem asta, riscăm să nu ne îndeplinim obiectivul. Sunt dezamăgit de străini. Eu cer mult mai mult de la ei, având în vedere ce salarii au. În afară de doi-trei, nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo“, spunea tehnicianul. Primul care a plătit a fost Danijel Subotic, care a fost dat afară de formația alb-roșie, iar următorul pe listă este Teddy Mezague, dar fundașul francez refuză despărțirea de “câini”.

Danijel Subotic, în tricoul lui Dinamo București
Danijel Subotic a fost primul fotbalist dat afară de Mircea Rednic după numirea sa la Dinamo București
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!