Fotbal intern

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB: “Au renunţat la el”

19.07.2018 | 18:41
FC Voluntari la refuzat pe Mihalcea de la FCSB Au renuntat la el

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB, după ce tânărul mijlocaş a fost în probe la echipa din Ilfov. Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului a explicat de ce Mihalcea nu a fost dorit de Voluntari.

Echipa din Ilfov l-a luat sub formă de împrumut pe Vlad Mihalcea, iar până ca actele de împrumut dintre cele două cluburi să fie făcute, cei de la Voluntari au decis că nu-l mai vor pe mijlocaş şi l-au înlăturat de la echipă.

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB

“Nu mă mai ocup de transferuri. Dacă mă ocupam, nu permiteam ca un jucător de la Steaua să mearga în probe. Mihalcea a fost împrumutat la Voluntari fără să fie făcute actele. Până să se facă, cei de acolo au renunţat la el. Oamenii nu s-au ţinut de cuvânt”, a spus Stoica, după ce a aflat că FC Voluntari nu-l vrea pe Mihalcea.

Clauză de 50.000.000 de euro

În urmă cu doi ani, Gigi Becali îi făcuse acestuia o clauză de reziliere uriaşă: 50 de milioane de euro. Sorin Paraschiv, agentul jucătorului, vorbea despre acesta: “Da, este adevărat, dar această clauză este, dacă vreți, ca o marjă de siguranță pentru club, dar și ca un mesaj de încredere pentru jucător. Evident că este o sumă care va fi greu de plătit. S-a întâmplat în vară, după meciul cu CFR Cluj. Gigi Becali ne-a chemat, pe mine și pe Mihalcea, la discuții. Finanțatorul i-a oferit atunci un contract valabil cinci ani de zile, dar care va intra în vigoare după ce va termina junioratul”, spunea Sorin Paraschiv.

Vlad Mihalcea are 19 ani şi a fost luat de FCSB în 2015 de la FC Braşov. De atunci, a evoluat în doar 10 partide pentru “roş-albaştri”, şi a fost  împrumutat la ACS Politehnica Timişoara, Academica Clinceni, iar ultima trebuia să fie FC Voluntari, echipă pe care Mihai Stoica o critică acum pentru că nu s-au ţinut de cuvând împotriva jucătorului.

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB. Vlad Mihalcea şi Gregory Tade în timpul unui meci cu FC Dinamo Bucureşti
FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB. Vlad Mihalcea şi Gregory Tade repun mingea de la centrul terenului

Citeşte şi:

Mihai Stoica, răspuns dur pentru Rădoi. “Eu aşa îmi aduc aminte”

Mihai Stoica: “FCSB copiază un model care a funcţionat”