Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

LPF a decis după ce meci din play-off va fi FCSB premiată pentru titlul de campioană. Exclusiv

LPF a decis să-i acorde în mod oficial titlul de campioană FCSB-ului după meciul de pe teren propriu din etapa 9 a play-off-ului, contra lui CFR Cluj.
15.04.2024 | 13:30
LPF a decis dupa ce meci din playoff va fi FCSB premiata pentru titlul de campioana Exclusiv
LPF a hotărât când va premia FCSB pentru titlul de campioană. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este în proporție de 99% noua campioană din SuperLiga după victoria de duminică de la Cluj, iar oficialii LPF au decis când vor fi premiați oficial băieții lui Elias Charalambous pentru performanța din acest sezon.

FCSB va fi premiată pentru titlul de campioană după meciul cu CFR Cluj din etapa 9 a play-off-ului

FCSB s-a distanțat la 13 puncte față de ocupanta locului 2 din play-off și nu mai poate scăpa titlul de campioană în SuperLiga. Titlu pe care l-ar putea câștiga matematic chiar în etapa următoare, ultima a turului din play-off, dacă va învinge Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu vor câștiga meciurile din deplasare cu Farul, respectiv Sepsi.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar și în aceste condiții, organizatorii SuperLigii nu se grăbesc cu festivitatea de premiere. Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, aceasta va avea loc în penultima etapă a play-off-ului, când echipa lui Elia Charalambous va juca pe teren propriu, pe Arena Națională, contra lui CFR Cluj. Meciul ar urma să se dispute în weekend-ul 9-12 mai.

„Haideți să vă mai dau o informație exclusivă, de ultim moment. Ca pâinea caldă, ca și gogoșile alea calde… Hotărâre oficială… LPF a hotărât că va premia FCSB la meciul de pe Arena Națională cu CFR Cluj, din etapa 9 a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Atunci vor primi medaliile de campioni băieții lui Charalambous și Pintilii”, a anunțat în exclusivitate Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Dacă o să fie campioni”, a glumit în stilu-i caracteristic Adrian Ilie, invitatul permanent al FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

„Poate nu prinde Florinel festivitatea… Îl cheamă qatarezii la echipă”

„Alt nebun aici lângă mine… Deci nu se întâmplă nimic sâmbătă, nu va fi nicio festivitate. FANATIK a aflat că LPF a hotărât clar, probabil se va pune și pe site oficial, medaliile de campion, festivitatea, artificiile, tot ce vreți, vor fi în etapa a 9-a, la meciul FCSB – CFR Cluj pe Arena Națională.

Poate nu prinde Florinel festivitatea… Poate îl cheamă qatarezii la echipă”, a mai spus moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA despre festivitatea decernării medaliilor de campioni pentru jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, show unic pentru câștigarea titlului: „Să facem o cruce mare din drone”

Gigi Becali pregătește un show unic pentru derby-ul FCSB – Rapid București și câștigarea titlului din SuperLiga. Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit ce planuri are pentru confruntarea de pe Arena Națională.

„Cred că vom lua titlul cu Rapid. Trebuie să batem și să avem 15 puncte peste Craiova și CFR Cluj. Ei trebuie să facă egal, să avem 15 puncte cu 5 etape rămase. Eu nu am ambiție cu Rapid, am ambiție să luăm cât mai repede.

Am pregătit o surpriză frumoasă, creștinească, dacă luăm titlul. Vreau să fac la Arena Națională, din drone, cât este de mare terenul, o cruce cu lumini, care să se vadă pe cer. Cât timp se joacă meciul să fie crucea pe cer. Crucea cu care a biruit Împăratul Constantin.

Cred că mă duc pe stadion cu Rapid. Dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer din drone, merg la meci. Că acum nu mai am teamă”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

LPF a decis după ce meci din play-off va fi FCSB premiată pentru titlul de campioană

ADVERTISEMENT