Fotbal intern

FCSB a cedat încă un jucător la Dunărea Călărași! A fost împrumutat până la finalul sezonului

09.01.2019 | 15:26
FCSB a cedat inca un jucator la Dunarea Calarasi A fost imprumutat pana la finalul sezonului

După ce l-a împrumutat până la finalul sezonului pe mijlocașul Daniel Benzar la Dunărea Călărași, FCSB a cedat încă un jucător la nou promovata în Liga 1 Betano. Formația pregătită de Dan Alexa a ajuns la un acord cu vicecampioana României pentru împrumutul până la vară al mijlocașului Ianis Stoica.

Fiul fostului fotbalist Pompiliu Stoica a împlinit 16 ani abia în decembrie și nu a putut fi folosit din această cauză în partidele din Liga 1 Betano. În schimb, el a jucat patru meciuri în Cupa României, iar singurul în care a fost titular a fost chiar cel cu Dunărea Călărași, scor 1-2.

FCSB a cedat încă un jucător la Dunărea Călărași

Conform Telekom Sport, Ianis Stoica a fost dorit cu insistență de antrenorul Dan Alexa, care a rămas în relații foarte bune cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, chiar dacă acesta l-a ales pe Mihai Teja pentru funcția de antrenor principal, deși discutase și cu tehnicianul de la Dunărea Călărași.

Ana Maria Prodan și Ianis Stoica la prezentarea oficială la Dunărea Călărași
Ana Maria Prodan și Ianis Stoica la prezentarea oficială la Dunărea Călărași

Pe lângă Ianis Stoica și Daniel Benzar aduși sub fprmă de împrumut de la FCSB, Dunărea Călărași a mai reușit cțteva transferuri importante în această iarnă. Trupa lui Dan Alexa l-a adus pe portarul moldovean Nicolae Calancea, care nu mai prindea prima echipă la U Craiova, pe mijlocașul irlandez Conor Hemnderson, pe fundașii Cristian Sîrsgfi și Ștefan Vlădoiu, pe mijlocașul portughez Victor Hugo Gomes Passos, alias Pele, și pe fostul fundaș dinamovist Constantin Nica. Tot în această iarnă, călărășenii s-au despărțit de fotbaliștii  Nicolae Carnat, Baudoin Kanda, Cristian Pușcaș, Bogdan Șandru, Wallace Alves da Silva, Alin Babei, Gaetan Mezu și Aitor Monroy.

Dunărea Călărași, aflată lșa primul sezon din istorie în prima divizie, încearcă să se salveze de la retrogradare. După disputarea a 21 de etape, formația pregătită de Dan Alexa se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 17 puncte.