Fotbal intern

FCSB, al treilea an la rând pe locul doi! Fanii au plecat resemnați

FCSB pierde titlul în Liga 1. Chiar dacă echipa lui Nicolae Dică a câștigat cu 1-0 meciul împotriva Astrei, CFR Cluj a reușit același scor și a câștigat al patrulea titlu în Liga 1. Peluza “Roș-Albastră” a cântat tot meciul, însă nimeni nu părea interesat de ceea ce se întâmplă pe teren după ce Djokovic a deschis scorul pentru clujeni. FCSB încheie pentru al treilea an la rând campionatul pe locul secund. Cei aproximativ 12.500 de fani pleacă resemnați de pe Arena Națională după ce echipa lor a ratat din  nou titlul, dar au avut puterea să strige la final: “Pentru noi, sunteți campioni!”


UPDATE, ora 22:20. Florinel Coman,Harlem Gnohere și Dragoș Nedelcu au fost invitați în tribună de fani. Cei trei s-au conformat și au mers să cânte alături de fani.


UPDATE, ora 22:00. Atmosfera este liniștită pe Arena Națională, chiar de resemnare. Peluza cântă pentru echipă, dar toate speranțele se pun într-un eventual gol al Viitorului pe terenul lui CFR Cluj.


UPDATE, ora 21:50. Liniște la pauză pe Arenă. Puține speranțe la titlu pentru FCSB după golul lui Djokovic din Gruia

UPDATE, ora 21:30. Bucuria fanilor FCSB a durat puțin. Djokovic i-a adus în avantaj pe cei de la CFR Cluj, care conduc cu 1-0.


UPDATE, ora 21:28. Gnohere a adus eliberarea fanilor în tribune odată cu golul din minutul 42. Bucuria este reținută, un ochi fiind aruncat pe desfășurarea celuilalt meci. Fanii cer ajutorul lui Hagi: “Viitorul, Viitorul!”

UPDATE, ora 21:20. Atmosfera este încinsă. Constantin Budescu nu a primit un penalty clar și a văzut cartonașul galben pentru simulare. Fanii au început să scandeze împotriva arbitrului Marius Avram: “Hoții!”


UPDATE, ora 21:15. Fanii FCSB cântă încontinuu. Presiunea este uriașă pe Nicolae Dică și jucătorii săi. Toată lumea stă cu un ochi și pe rezultatul de la Cluj


UPDATE, ora 21:00. Presiunea își spune cuvântul. Nicolae Dică e ca un leu în cușcă și rareori stă în spațiul destinat antrenorilor, mai mult stă pe teren.

UPDATE, ora 20.52. Momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu a fost păstrat de fani, pe Arenă fiind liniște timp de 1 minut, apoi fanii au început să aplaude.


UPDATE, ora 20:46. Coregrafie impresionantă pe Arena Națională pentru FCSB: “O peluză, un oraș și o țară întreagă roș-albastre”.

UPDATE, ora 20:35. Aproximativ 10.000 de fani sunt prezenți pe Arena Națională între FCSB și Astra.

UPDATE, ora 20:23. Tribunele și Peluza Roș-Albastră încep să se populeze pe Arena Națională

UPDATE, ora 20:19. Jucătorii lui Dică au fost aplaudați la intrarea pe teren. Aproximativ 4000 de oameni sunt în acest moment pe Arena Națională, cu 25 de minute înainte de startul meciului.

UPDATE, ora 20:07. Jucătorii de la Astra Giurgiu au intrat mult mai devreme pe teren decât cei de la FCSB. Astralii au fost primiți într-un cor de fluierături de cei 100 de fani prezenți pe arenă în acest moment.


UPDATE, ora 18:53 FCSB are nevoie de o victorie cu Astra Giurgiu, coroborată cu o remiză sau o înfrângere a celor de la CFR Cluj în meciul cu Viitorul, pentru a câştiga titlul în Liga 1 Betano. Conform gsp.ro, s-au vândut doar 12.000 de bilete cu două ore înainte de startul partidei de pe Arena Naţională.


UPDATE, ora 18:38 Fanii lui FCSB pregătesc un spectacol în tribunele Arenei Naţionale. Pe contul de Facebook al Peluzei Roş-Albastre a fost postat un mesaj, cu o imagine din locul unde va sta galeria vicecampioanei României. “Totul este pregătit! Veniți din timp la stadion pentru a evita aglomerația! Ascultați indicațiile liderilor! Eșarfele, fularele și steagurile sa nu lipsească! Încă se găsesc bilete la case”VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO


Oficialii formaţiei FCSB se aşteaptă că suporterii “roş-albaştrilor” să umple “Arena Naţională” pentru a-i susţine pe jucătorii lui Nicolae Dică în ultimul meci din play-off-ul Ligii 1 Betano, dar cu patru ore înaintea partidei s-au vândut 9.000 de tichete. Fanii nu s-au înghesuit la casele de bilete de la cel mai mare stadion din România pentru a-şi achiziţiona tichete la finala cu Astra Giurgiu. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

FCSB – ASTRA LIVE ATMOSFERĂ LIGA 1 BETANO. Cum îi motivează “roş-albaştrii” pe suporteri

FCSB a încercat să-i motiveze pe fanii echipei “roş-albastre” pentru a merge la meciul cu Astra Giurgiu, iar oficialii echipei au făcut o campanie pe social media. Astfel, suporterii vicecampioanei sunt invitaţi să cumpere produse din magazinul online FCSB şi pot intra în posesia unui tichet la partida de astăzi, ce poate decide campioana.

FCSB se află pe locul 2 în clasamentul play-off-ului, la un punct în spatele liderului CFR Cluj, iar echipa lui Nicolae Dică mai poate spera la câştigarea titlului în condiţiile în care ardelenii se vor încurca în partida cu FC Viitorul Constanţa, meci care are loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. 

Tags: