Fotbal intern

FCSB – Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională! Care e motivul

28.08.2018 | 17:43
FCSB  Botosani nu se joaca pe Arena Nationala Care e motivul

FCSB – Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională din cauza stării foarte proaste a gazonului de pe cel mai mare stadion din ţară. Suprafaţa de joc din cadrul stadionului trebuie protejată, având în vedere că până la meciul din etapa a 7-a din Liga 1 Betano, FCSB va juca în returul play-off-ului Europa League, cu Rapid Viena.

Din cauza problemelor pe care le-ar putea avea după meciul cu Rapid Viena, oficialii vicecampioanei au decis că duelul FCSB – Botoşani se va disputa astfel pe Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari.

FCSB – Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională

Şi Mihai Stoica a criticat starea gazonului de pe cel mai mare stadion din ţară: “E inimaginabil cât de slab e terenul. Nu s-a intrat deloc pe el și arată foarte rău. Sperăm să se întâmple ceva până la returul cu Hajduk, e sub orice critică”, a spus Mihai Stoica

FCSB - Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională. Mihai Stoica și Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru Liga 1 Betano, desfășurat pe Arena Națională din București, duminică 19 august 2018.
FCSB – Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională. Mihai Stoica și Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Gigi Becali a vorbit în trecut despre problemele pe care le are gazonul de pe arenă: “Dă-mi, mă, mie Național Arena să mă îngrijesc de ea. Că nu fac eu avere din stadionul vostru, eu îl administrez și pun iarbă ca lumea. Să am gazon, bă, fraților. Mă doare sufletul, joc pe mocirlă mereu. Așa a fost și cu Ghencea, nu mi-a mai lăsat mie stadionul ca să nu mai joace nimeni pe el. Așa e în România: se uită să nu facă nimeni treabă. Să se facă licitație, particip și eu și administrez eu Arena Națională”, spunea Becali.

FCSB este pe primul loc al clasamentului în Liga 1 Betano după primele şase etape, având 13 puncte acumulate, cu unul în plus faţă de campioana CFR Cluj. “Roş-albaştrii” au înregistrat următoarele rezultate în primele runde din campionat:

Astra Giurgiu – FCSB 1-0
FCSB – FC Dinamo București 3-3
FCSB – FC Politehnica Iași 4-0
Gaz Metan Mediaș – FCSB 1-3
FCSB – Sepsi OSK Sf Gheorghe 2-0
Viitorul Constanţa – FCSB 1-4

Următoarea partidă de pe Arena Naţională are loc joi, de la ora 21:30, iar oficialii de la FCSB se aşteaptă să aibă o asistenţă ridicată la acest duel, având în vedere şi preţurile reduse pe care le-au stabilit la bilete.

Prețurile biletelor pentru meciul FCSB – Rapid Viena, din manşa a doua a play-off-ului din Europa League

Peluza – Inel 1 – 20 LEI
Tribuna 2 – Inel 1 periferic – 40 LEI
Tribuna 2 – Inel 1 central – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
Loja – 500 LEI

Partida FCSB – Botoşani nu se dispută pe Arena Naţională din cauza problemelor cu starea gazonului, iar Gigi Becali a ales varianta Voluntari, urmând ca elevii lui Nicolae Dică să joace duelul de pe 2 septembrie pe “Anghel Iordănescu”, de la ora 21:30, şi va fi trasnsmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citește și:

Tags: