Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Naţională! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

13.12.2018 | 15:28
FCSB  CFR Cluj se joaca pe Arena Nationala Anuntul oficial al rosalbastrilor

FCSB se întoarce pe Arena Naţională după mai mult de două luni de “exil”. Echipa lui Gigi Becali va juca ultimul meci al anului, cel cu liderul CFR Cluj, pe cel mai mare stadion al ţării. Ultimele două meciuri ale roş-albaştrilor au fost disputate la Piteşti. 

În ultimele zile s-a discutat intens de varianta ca FCSB – CFR Cluj să se joace pe Arena Naţională, însă principalul impediment a fost starea gazonului de pe stadion. Suprafaţa de joc s-a îmbunătăţit şi după anunţul primarului Gabriela Firea, care a dat undă verde ca acest meci să se joace pe Arenă, a venit şi anunţul oficial al FCSB.

#revenire #arenanationala #fcsbcfrFCSB anunta ca partida cu CFR Cluj, din etapa 21 a Ligii 1, se va disputa sambata,…

Gepostet von FCSB am Donnerstag, 13. Dezember 2018

FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Naţională: “Mulţumim autorităţilor din Piteşti”

Într-o postare pe o reţea de socializare, FCSB îşi anunţă revenirea pe Arenă pentru meciul cu CFR Cluj: “FCSB anunţă că partida cu CFR Cluj, din etapa 21 a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, pe Arena Naţionala. Astfel, roş-albaştrii vor reveni pe cel mai mare stadion al ţării, după ce au evoluat la Piteşti împotriva celor de la CS Gaz Metan şi FC Viitorul. Clubul nostru le mulţumeşte autorităţilor locale din Piteşti, clubului FC Argeş Piteşti şi suporterilor din Trivale pentru sprijinul acordat în această perioadă!”

Primarul Gabriela Firea a inspectat gazonul de pe Arena Naţională şi a lăudat munca oamenilor care s-au ocupat de îngrijirea terenului: „Cei care au trebuit să refacă gazonul au făcut o treabă extraordinară, au terminat totul într-o lună, față de două luni, cum era programat inițial. Avem o solicitare oficială pentru meciul din 22 decembrie, dintre FCSB și CFR Cluj și cred că putem da curs solicitării”, a mai spus Firea.

Ultimul meci de pe Arena Naţională a fost derby-ul dintre FCSB şi Dinamo de pe 11 noiembrie. Atunci, gazonul a fost execrabil şi la finalul acelui meci Primarul Capitalei a decis să închidă cel mai mare stadion al ţării.