Fotbal international

VIDEO Europa League. Grupă accesibilă pentru FCSB! Încă un duel cu Plzen. Vezi toate grupele

VEZI AICI PROGRAMUL MECIURILOR STELEI DIN EUROPA LEAGUE...
25.08.2017 | 16:25
VIDEO Europa League Grupa accesibila pentru FCSB Inca un duel cu Plzen Vezi toate grupele

VEZI AICI PROGRAMUL MECIURILOR STELEI DIN EUROPA LEAGUE

GRUPA G:

Viktoria Plzen

FCSB

Hapoel Beer-Sheva

FC Lugano

Click pe Grupa A în aplicaţia de mai jos pentru a vedea grupele şi meciurile din Europa League. 

UPDATE, ora 14:38 / Tabloul complet al grupelor din Europa League:

Uefa 1

uefa 2

uefa 3


UPDATE, ora 14:34 / FC Lugano este ultimul adversar al echipei FCSB din grupa G din Europa League

UPDATE, ora 14:28 / Hapoel Beer-Sheva este adversarul din urna a trei pentru FCSB. Campioana Israelului vine tot din playoff-ul Champions League 

UPDATE, ora 14:21 / Steaua este în grupa G alături de Viktoria Plzen. Un nou duel cu cehii după ce i-a eliminat în urmă cu o lună în turul 3 preliminar din Champions League: 1-1 şi 4-1. 

UPDATE, ora 14:00 / A început ceremonia tragerii la sorţi

UPDATE, 25 august, ora 13:50 / În 10 minute începe ceremonia tragerii la sorţi. În scurt timp, FCSB îşi află adversarele din Europa League 

UPDATE, 25 august, ora 11:48 / Au rămas două ore până la tragerea la sorţi a grupelor Europa League. FCSB este prima echipă din urna a doua.

Urna 1: Arsenal, Zenit, Lyon, Dinamo Kiev, Villareal, Bilbao, Lazio, AC Milan, Viktoria Plzen, Salzburg, FC Copenhaga, Braga

Urna 2: FCSB, Ludogoreţ, BATE Borisov, Everton, Young Boys, Marseille, Sociedad, Maccabi Tel-Aviv, Lokomotiv Moscova, Austria Viena, Hertha Berlin, Nice

Urna 3: Astana, Partizan Belgrad, Hoffenheim, Koln, Rijeka, Guimaraes, Atalanta, Waregem, Zorya Luhansk, Rosenborg, Sheriff Tiraspol, Hapoel Beer Sheva

Urna 4: Apollon Limassol, Başakehir, Konyaspor, Vitesse, Slavia Praga, Steaua Roşie, Skenderbeu, Zlin, AEK Atena, Lugano, Vardar Skopje, Ostersunds

GRUPA MORŢII: Arsenal, FCSB, Hoffenheim, Steaua Roşie Belgrad

GRUPA NOROCOASĂ: Braga, FCSB, Şerif Tiraspol, Lugano


UPDATE, 24 august, ora 23:50 / FCSB a fost foarte aproape de a prinde un loc în prima urnă la tragerea de sorţi pentru grupele Europa League, şi a evita, astfel, în faya grupelor adversari precum Arsenal, Lyon, Villarreal, Bilbao, Lazio sau Milan, dar în cele din urmă a fost trimisă prima sub linie, în urna a doua. La fel s-a întâmplat şi în faza play-off a Ligii Campionilor, când FCSB a avut al şaselea coeficient dintre cele 10 echipe.

Rezultatele de joi păreau la un moment dat că o vor ajuta pe FCSB să prindă un loc în urna capilor de serie. Vicecampioana României avea nevoie ca patru echipe care au coeficient mai bun să fie eliminate în play-off. Fenerbahce a fost prima care s-a încadrat în categorie. Turcii spun adio Europei după un ruşinos 1-4 la general cu Vardar Skopje.

Apoi, Club Brugge a fost învinsă categoric în grecia, de AEK Atena, scor 0-3, şi a ieşit din competiţie, după 0-0 în tur. Zenit Sankt Petersburg, Braga şi Ajax aveau toate probleme în acel moment. Dacă două dintre ele părăseau competiţia, FCSB mergea în prima urnă. Ajax a fost, însă, singura eliminată. Olandezii au pierdut şi returul cu Rosenborg, 2-3, după 0-1 în tur. Braga a obţinut calificarea după ce în minutul 80 era scor de intrat în prelungiri. A marcat de două ori pe final.

Dar FCSB a fost şi mai aproape să dea lovitura la meciul dintre Zenit şi Utrecht. Olandezii au câştigat cu 1-0 meciul tur, dar golul lui Kokorin a trimis partida în extra time. Tot el a marcat în minutul 105, şi ruşii mergeau spre calificare. Utrecht ar fi putut schimba totul în minutul 115, când a avut un gol anulat după o fază care a stârnit multe controverse, arbitrul anulând reuşita. Decizie care o trimite pe FCSB în urna a doua.

Astfel, FCSB îşi va afla adversarii şi grupa de Europa League vineri de la ora 14:00, aceştia urmând a fi extraşi, câte unul, din fiecare din urnele 1, 3 şi 4.

GRUPA MORŢII: Arsenal, FCSB, Hoffenheim, Steaua Roşie Belgrad

GRUPA NOROCOASĂ: Braga, FCSB, Şerif Tiraspol, Lugano

urne


FCSB a pierdut cu Sporting, scor 1-5, şi a devenit clar că nu poate face parte din fotbalul mare din Champions League. Chiar dacă este o competiţie la un alt calibru, vicecampioana României ar putea da, totuşi, de adversare de top şi în Liga Europa. Ca AC Milan, Arsenal, Lazio sau Bilbao.

FCSB Europa League grupe tragere la sorti. Vezi posibilele adversare

FCSB Europa League grupe tragere la sorti. La tragerea de sorţi de vineri, ora 14:00, FCSB îşi face loc în urna a doua, alături de Brugge, Ludogoreţ, Marseille, Real Sociedad şi alte câteva echipe importante ale Europei. Astfel, nu le va putea înfrunta pe acestea în toamnă, în grupele EL. Ca să ajungă în prima urnă, FCSB are nevoie ca 4 echipe din urna 1 să piardă calificarea azi în play off.

Din prima urnă, FCSB ar putea primi câteva adversare de top. Pe lângă acelea enumerate mai sus, AC Milan, Arsenal, Lazio sau Bilbao, ar mai fi Lyon, Zenit, Dinamo Kiev, Ajax, Villarreal şi Fenerbahce. De asemenea, fosta adversară din turul trei preliminar al Ligii Europa, Viktoria Plzen, sau FC Salzburg, cea care aproape sigur va trece de Viitorul în play-off, joi. Aceste ultime două variante ar fi şi cele mai facile pentru FCSB.

Chiar şi în urna a treia apar câteva nume importante din fotbalul mare, ca Nice, Hoffenheim, Koln şi Hertha Berlin. Dinamo Zagreb, Maccabi Tel Aviv, Lokomotiv Moscova, Austria Viena şi Partizan Belgrad ar fi variante care ar atrage, de asemenea fanii. Astana, Qarabag şi Midtjylland sunt celelalte variante. Adversari complicaţi, nume deloc atractive.

Din urna a patra, Atalanta este, cu siguranţă, cel mai sonor nume. Dar nici celelalte echipe prezente în ultima urnă nu sunt chiar facile. Iată numele complete din urne. Cu menţiunea că aceste nume pot fi schimbate de eventuale surprize care ar putea apărea la retururile de joi, din play-off.

21074234_10214568600717663_422735679_n

Tags: