Fotbal intern

FCSB, fără Gnohere, Planic, Momcilovic și Pintilii la vizita medicală. 9 jucători de la echipa a doua s-au prezentat la INMS

11.06.2019 | 08:37
FCSB fara Gnohere Planic Momcilovic si Pintilii la vizita medicala 9 jucatori de la echipa a doua sau prezentat la INMS

Jucătorii FCSB-ului s-au prezentat la Institutul de Medicină Sportivă din București marți dimineața, dar de la INMS au lipsit Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Momcilovic și Mihai Pintilii, patru dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul vicecampioanei României.

FCSB, fără Gnohere, Planic, Momcilovic și Pintilii la vizita medicală

Harlem Gnohere nu s-a prezentat la INMS deoarece are probleme cu o accidentare mai veche, iar Bogdan Planic, Momcilovic și Mihai Pintilii au fost învoiți de Bogdan Andone, noul antrenor al grupării patronate de Gigi Becali, și vor face vizita medicală ulterior.

De la vizita medicală au lipsit și Florinel Coman, Andrei Vlad și Dragoș Nedelcu, fotbaliști care fac parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 care are loc în Italia și San Marino, dar și Iulian Cristea, Romario Benzar și Dennis Man, fotbaliști care s-au duelat cu Novergia și Malta în preliminariile EURO 2020. Ultimul urmează să se alăture lotului U21.

Mihai Pintilii și Harlem Gnohere în meciul FCSB - Rapid Viena. Sursă foto: sportpictures.eu
Mihai Pintilii și Harlem Gnohere în meciul FCSB – Rapid Viena. Sursă foto: sportpictures.eu

Jucătorii de la FCSB care s-au prezentat la vizita medicală:

Nu mai puțin de 9 tineri jucători de la echipa a doua a FCSB-ului și-au făcut prezența la Institutul de Medicină Sportivă din București marți dimineața. Ducan, Arnold, Simion, Ardelean, Horsia, Perianu, Dumitru, Stoica și Ion se vor antrena sub comanda lui Bogdan Andone. Mai mult, Răzvan Oaidă a venit și el la București și s-a alăturat lotului vicecampioanei României.

  • Portari: Bălgrădean, Ducan
  • Fundași: Bălașa, Belu, Filip, Morais, Popescu, Roman, Arnold, Stan
  • Mijlocași: Moruțan, Oaidă, Simion, Ardelean, Horsia, Perianu
  • Atacanți: Tănase, Hora, Dumitru, Stoica, Ion

FCSB se va reuni miercuri dimineața la baza sportivă din Comuna Berceni, atunci unde roș-albaștrii se vor antrena sub comanda lui Bogdan Andone până la sfârșitul săptămânii. Vicecampioana României va pleca pe 17 iunie la Brașov, acolo unde va sta până pe 29 iunie și unde va juca trei meciuri amicale împotriva celor de la CS Colțea 1920 Brașov (22 iunie), AS SR Brașov (25 iunie) și FC Viitorul (28 iunie).