Fotbal intern

FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou! Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele

09.09.2019 | 21:26
FCSB il semneaza pe Juvhel Tsoumou Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele

Juvhel Tsoumou s-a pregătit în ultimele două săptămâni alături de lotul FCSB, iar fostul atacant de la Hermannstadt i-a convins pe oficialii roș-albaștrilor să îi ofere un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane. Fostul vârf de la Hermannstadt mai are de efectuat vizita medicală și apoi va deveni FCSB-ist cu acte în regulă. 

FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou: “Dacă totul este ok din punct de vedere medical, va semna contractul”

Directorul sportiv de la FCSB, Narcis Răducan, a confirmat faptul că Tsomou a trecut probele și că va fi noul jucător al echipei: “Verificarea sportivă s-a încheiat, mai urmează doar verificarea medicală. Îl cunoșteam din Casa Pariurilor Liga 1, de aici și interesul nostru. Nu știam de ce a fost dat afară de la Hermannstadt.

Naște curiozitate de ce a plecat de acolo, dar când din punct de vedere sportiv dă satisfacție și avem și clauze, nu e nicio problemă. Nu am auzit lucruri negative despre el. La nivelul acesta sunt discuțiile. Dacă totul este ok din punct de vedere medical, va semna contractul”

Tsoumou este al 15-lea jucător al celor de la FCSB în această vară: Ionuț Vînă, 750.000 de euro – Viitorul, Răzvan Oaidă, 700.000 de euro – FC Botoșani, Darius Olaru, 600.000 de euro – Gaz Metan (*din iarnă), Ionuț Panțîru, 200.000 de euro – Poli Iași, Vali Crețu, 125.000 de euro – Gaz Metan, Bozhidar Chorbadzhiyski, 50.000 de euro – ȚSKA Sofia, Sorin Șerban, Minaur Baia Mare – cedat la Poli Iași, Adrian Popa, împrumut Reading, Andrei Marc – Concordia. Cristi Manea – Apollon, Diogo Salomao – liber, Claudiu Belu – liber. Thierry Moutinho – liber și Lukasz Gikiewicz – liber.

FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou! Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele
FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou! Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele FOTO: Bucurie a fotbalistilor de la FCSB la golul lui Eddy Harlem Gnohere in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti

FCSB are 31 de jucători în lot: “Probabil nu mai există nicio echipă cu atât de mulți jucători”

Cu aceste mutări, în lotul FCSB-ului sunt nu mai puțin de 31 de jucători. Tsoumou va avea concurență serioasă pe post. Atacanți centrali la FCSB mai sunt: Harlem Gnohere, Ioan Hora și Lukasz Gikiewicz. Directorul sportiv al FCSB-ului, Narcis Răducan, a declarat că aceasta este formula în care FCSB-ul va merge până în iarnă și chiar dacă sunt mulți jucători, nu va mai pleca nimeni:

“Sunt mulți jucători, prea mulți, nu avem ce face. Contractele sunt contracte și mergem în formula asta până în iarnă. Este un pic complicat, dar și staff-ul nostru este unul numeros. Jucătorii care nu vor intra în atenția lotului, vor face și separat. Antrenorii au spus pentru că se vor descurca. Se vor găsi soluții. Sunt vreo 6 hectare în Berceni, este loc. Era de preferat ca să fie soluții la anumiți jucători. 

Așa cum este normal, le vom respecta contractele și vor rămâne la FCSB cu statut de fotbalist profesionist. Probabil că nu mai există nicio echipă cu atât de mulți jucători. Nu va perturba activitatea echipei treaba asta. Încarcă într-adevăr bugetul și clubul și-a asumat acest inconvenient. Antrenorul are cea mai frumoasă problemă pe cap. Dacă eram în locul unora dintre ei, preferam să plec să joc”, a spus Răducan la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou! Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele
FCSB îl semnează pe Juvhel Tsoumou! Fostul atacant de la Hermannstadt a trecut probele FOTO: Bogdan Arges Vintila se bucura dupa meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva Universității Craiova, pe “Ion Oblemenco” în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Este primul meci al lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor.