Fotbal intern

Reportaj la FCSB. Cum se comportă “pufoşii” lui Dică în Turcia

FANATIK.RO vă spune cum se pregătesc jucătorii de la FCSB în Antalya. Cum stau Denis Alibec, Constantin Budescu şi Eddy Gnohere cu kilogramele în plus.
09.01.2018 | 22:30
Reportaj la FCSB Cum se comporta pufosii lui Dica in Turcia

FCSB a efectuat deja primele antrenamente pe teren „otoman”, iar la prima vedere lucrurile se prezintă destul de bine pentru trupa lui Nicolae Dică. Lotul e numeros, majoritatea jucătorilor sunt în stare fizică bună, iar cei cu probleme de sănătate sunt aşteptaţi să-şi revină pe finalul primului cantonament. Dică are sub comandă, însă, şi jucători care în trecut au avut probleme, însă cu greutatea! FANATIK.RO i-a urmărit  “live” şi vă prezintă starea lor în acest moment

Budescu e „slim fit”!

Constantin Budescu pare că s-a lăsat de îndrăgit sarmalele şi vrea să se îndrăgostească mai degrabă de plasele porţilor adverse în retur. Omul care era principalul subiect de glume din vestiarul Astrei când se deschidea capitolul kilogramelor în plus pare în formă acum. N-are cum să aibă vreodată constituţia lui Florin Tănase, însă compensează prin execuţiile pe care le ştim deja şi care au început să aibă trecere şi la echipa naţională în mandatul lui Contra. Budescu nu este încă refăcut complet după o accidentare şi a efectuat un program separat de restul jucătorilor în ultima parte a antrenamentului, cel care a conţinut şi jocul cu mingea, de acelaşi lucru având parte şi Filipe Teixeira.

Gnohere e „tanc”!

„Bizonul” arată că nu degeaba e golgheterul la zi al echipei şi al Ligii I Betano. E masiv, însă pare pachet de muşchi, arătând că vremurile în care era refuzat de Petrolul pentru că era prea gras sunt de mult timp istorie. La antrenamente are un pic de lentoare în execuţii, însă compensează atunci când intră şi mingea în ecuaţie. Seamănă mult cu Budescu la acest capitol.

Alibec se plânge de frig

Serile în Antalya sunt destul de friguroase, însă atunci când a început antrenamentul de marţi, ora locală 18.00, erau aproape 18 grade. Şi totuşi, Denis Alibec a surprins prezentându-se la şedinţa de pregătire cu un fes pe cap. Nu pare să aibă nevoie de haine în plus când vine vorba de restul corpului:  e, în continuare, cel mai greoi dintre cei trei şi singurul care ar trebui să mai câştige la capitolul mobilitate. Cel puţin aşa pare din mişcări, însă la Denis poate să fie vorba şi de un fel de stare de fapt în a face lucrurile. Însă ar putea lua exemplu de la Budescu. Cei doi stau de obicei unul lângă altul atunci când fac exerciţiile şi diferenţa e vizibilă.

Şase n-au atins mingea

Florinel Coman, Bogdan Planic, Romario Benzar, Mihai Pintilii, Florin Tănase şi Mihai Bălaşa nu au participat la a doua parte a antrenamentului, cea care a implicat şi mingea. Planic, Benzar şi Bălaşa îşi revin după accidentări mai de durată şi fac exerciţii separate, mai ales de stretching, sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Pintilii, Coman şi Tănase resimt şi ei ceva dureri, astfel că s-a decis ca să nu intre la jocul cu mingea, acolo unde ar fi existat posibilitatea unor contacte care să le producă probleme.