Fotbal intern

FCSB l-a prezentat oficial pe Ioan Hora! Atacantul a ajuns în cantonamentul din Spania

20.01.2019 | 21:26
FCSB la prezentat oficial pe Ioan Hora Atacantul a ajuns in cantonamentul din Spania

Atacantul Ioan Hora a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a clubului FCSB. Vicecampioana Ligii 1 Betano l-a adus liber de contract pe fotbalistul în vârstă de 30 de ani, care a evoluat ultima dată în Turcia, la formația Akhișar Belediyespor.


UPDATE, ora 21:26 / Ioan Hora a ajuns în duminică seară în cantonamentul echipei FCSB din Spania. Atacantul a fost întâmpinat de jucătorii ”roș-albaștrilor” și a schimbat câteva cuvinte cu Mihai Pintilii și Cristian Bălgrădean.


Anunțul a fost făcut de finanțatorul FCSB încă de sâmbătă seară, iar duminică jucătorul a fost prezentat de Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru. Ioan Hota a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu vicecampioana Ligii 1 Betano.

FCSB l-a prezentat oficial pe Ioan Hora: ”Va purta tricoul cu numărul 21”

”FCSB anunță legitimarea jucătorului Ioan Hora, care a evoluat, în sezonul precedent, pentru turcii de la Akhisarspor. Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract și va purta tricoul cu numărul 21”, se arată în comunicatul de prezentare a lui Ioan Hora postat pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

Ioan Hora și Valeriu Argăseală în poza prin care atacantul este prezentat oficial la FCSB
Ioan Hora și Valeriu Argăseală în poza prin care atacantul este prezentat oficial la FCSB

Conform informațiilor aflate de FANATIK, Ioan Hora, care a mai negociat în această iarnă cu Dinamo București, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, va primi la FCSB un salariu lunar de 15.000 de euro, cu mult mai puțin decât celelalte achiziții, Adrian Stoian (30.000 de euro pe lună) și Florentin Matei (25.000 de euro pe lună).

Fotbalistul a declarat că nu a stat mai mult de 5 minute de vorbă la telefon cu Gigi Becali și a acceptat oferta acestuia de a veni la FCSB. Omul de afaceri i-a săruit lui Ioan Hora o icoană de argint cu Sfântul Ioan Botezătorul. Gigi Becali s-a arătat extrem de încântat de caracterul jucătorului și a povestit faptul că acesta nu a fost interesat de ce salariu va primi și i-a transmis să facă așa cum dorește contractul.