Sport

FCSB, o nouă victorie la scor în pregătiri. Crețu, Vucur și Cordea au fost titulari în defensiva roș-albaștrilor. Foto

FCSB s-a impus și în al doilea meci amical din pauza competițională. Vicecampioana a învins-o cu 4-1 pe divizionara secundă Concordia Chiajna
01.07.2021 | 21:21
FCSB o noua victorie la scor in pregatiri Cretu Vucur si Cordea au fost titulari in defensiva rosalbastrilor Foto
ADVERTISEMENT

FCSB continuă să câștige sub comanda lui Dinu Todoran. După succesul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, vicecampioana a făcut scor și cu Concordia Chiajna, în al doilea amical al verii. Roș-albaștrii s-au impus cu 4-1 în fața ilfovenilor.

Reușitele echipei lui Todoran le-au aparținut lui Simion, Florin Tănase, Oaidă și Cristi Dumitru, în timp ce golul de onoare al „vulturilor verzi” a fost înscris de Hamza Younes, la scorul de 1-0 pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat și al doilea amical al verii. Victorie la scor cu Concordia Chiajna

În primul „11” ales de Dinu Todoran pentru meciul de verificare contra ilfovenilor s-au regăsit trei din cele patru achiziții ale verii: Alexandru Crețu, Stipe Vucur și Andrei Cordea. Primii doi au format cuplul de fundași centrali, în timp ce fotbalistul venit de la Clinceni a evoluat în banda stângă a defensivei.

Despre Crețu, FANATIK a anunțat în exclusivitate că va începe sezonul la noua sa echipă în centrul apărării vicecampioanei României, acolo unde îl va avea ca partener pe Andrei George Miron.

ADVERTISEMENT

„FCSB a obținut o nouă victorie, de această dată împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 4-1.

Gabriel Simion a deschis scorul în minutul 11, cu un șut spectaculos, din afara careului, în timp ce Hamza Younes a egalat în minutul 31, dintr-o lovitură de pedeapsă. Acesta a fost scorul primei reprize, în condițiile în care Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 4.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă a făcut 2-1 în minutul 48, iar Ionuț Vînă a majorat diferența după zece minute, dintr-un penalty obținut de Alexandru Musi. Cristian Dumitru a închis tabela în minutul 87, cu un șut de la 18 metri.

Dinu Todoran a folosit două echipe în cele două reprize ale partidei. Tehnicianul a început partida cu Vlad – Haruț, A. Crețu, Vucur, Cordea – Simion, Moruțan, Olaru – Oct. Popescu, Stoica, Tănase (cpt).

ADVERTISEMENT

În partea a doua, roș-albaștrii au evoluat în următoarea formulă: Straton – V. Crețu, Cristea (cpt), Radunovic, Pantea – Perianu, Vînă, Oaidă – Niță, Dumitru, Musi.

Următoarea partidă amicală este programată sâmbătă, începând cu ora 16:30, împotriva celor de la FC Chindia Târgoviște”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

FCSB a aflat când va juca în primele două etape din Liga 1

Pentru FCSB, urmează alte două meciuri de verificare, cu Chindia Târgoviște (3 iulie) și CS Mioveni (7 iulie), ambele fiind adversare de Liga 1, acolo unde roș-albaștrii vor debuta pe 17 iulie în compania lui FC Botoșani. Vicecampioana a aflat și programul pe care îl are în etapa a doua de campionat, atunci când are loc derby-ul cu Universitatea Craiova.

Între meciurile cu moldovenii și cu oltenii, fotbaliștii lui Dinu Todoran vor lua startul și în cupele europene. Pe 22 iulie se va disputa manșa tur a meciului cu Șahtior Karagandy, din turul doi preliminar al UEFA Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,82 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT