Fotbal intern

FCSB, ofertă pentru Răzvan Pleşca de la Gaz Metan Mediaş: “L-am convins noi!”

04.01.2019 | 00:29
FCSB oferta pentru Razvan Plesca de la Gaz Metan Medias Lam convins noi

FCSB este aproape de transferul lui Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaş. Vicecampioana României este aproape să îl ia încă de pe acum pe fundaş, însă mai are şi alte ţinte de la echipa medieşeană. 

Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, a declarat la Digisport că FCSB i-a făcut o ofertă de transfer şi portarului în vârstă de 36 de ani, Răzvan Pleşca: “Şi Pleşca a primit ofertă de la FCSB pentru a pleca. Noi l-a convins în vara trecută să continue la noi, pentru că este un portar foarte experimentat, care are grijă şi de tinerii de la club”, a spus Ioan Marginean.

Sorin Busu si Razvan Plesca in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 2 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Sorin Busu si Razvan Plesca in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 2 decembrie 2018.

FCSB, ofertă pentru Răzvan Pleşca! Pe cine mai ia Teja de la Gaz Metan

Deşi a fost un conflict în momentul în care Mihai Teja i-a anunţat pe cei de la Gaz Metan că pleacă la FCSB, Ioan Mărginean a declarat că acest conflict a fost stins şi singura rugăminte pe care o are la Teja este să nu abordeze jucătorii de la Gaz Metan pentru transfer: “Eu l-am rugat pe Teja să nu ne mai abordeze jucătorii, pentru că avem şi noi un miniplan aici. Pleşca are atât de mult bun simţ că nici măcar nu a venit să zică că are ofertă. El ştie că noi vedem luminiţa de la capătul tunelului şi suntem pe cale să ieşim din insolvenţă”, a declarat Mărginean pentru sursa citată.

Pe lângă Iulian Cristea şi Răzvan Pleşca, FCSB este interesată de la Mediaş şi de fundaşul Antoni Ivanov. Însă bulgarul este mai greu de adus la FCSB, iar antrenorul Mihai Teja consideră că sunt şanse mici ca acesta să vină în această iarnă la roş-albaştrii:

”Vorbim prea mult despre Ivanov… sunt foarte mulți jucători buni în campionatul nostru cu calitățile lui. Este un jucător tehnic, un jucător bun, dar se vorbește prea mult de Ivanov, deocamdată e la început de drum. E un jucător bun, cu calități, cu tehnică destul de bună. E mai simplu să lucrezi cu un jucător cu care ai mai lucrat decât cu unul pe care nu-l cunoști. Nu înseamnă că vine Ivanov și rupe norii la FCSB sau că nu vine. Cu siguranță acum e jucătorul Mediașului”, a spus Mihai Teja pentru Digi Sport.