Fotbal intern

FCSB l-a luat pe Ștefan Târnovanu de la Poli Iași. A fost acuzat că i-a furat datele de pe card unui coleg! Iulian Tănasă a fost şi el cumpărat de Gigi Becali

30.09.2019 | 09:47
FCSB la luat pe Stefan Tarnovanu de la Poli Iasi A fost acuzat ca ia furat datele de pe card unui coleg Iulian Tanasa a fost si el cumparat de Gigi Becali
Andrei Iulian Tănasă (n.r. primul din stânga, după preşedintele lui Poli Iaşi Adrian Ambrosie) a fost cumpărat de Gigi Becali. Sursă foto: prosport.ro

Gigi Becali continuă să aducă jucători tineri la FCSB care, în viitor, îl pot ajuta în ceea ce privește regula U21 sau în perspectiva unui posibil transfer în străinătate. După ce Ionuț Panțîru a confirmat, vicecampioana s-a orientat din nou către Poli Iași și a înaintat o ofertă pentru portarul de 19 ani, Ștefan Târnovanu.


UPDATE, 30 septembrie, ora 09.30. Poli Iaşi a anunţat că s-a înţeles cu FCSB pentru încă un jucător. Leonid Antohi, preşedintele Comitetului Director echipei din Copou, a dezvăluit că Gigi Becali va plăti 100.000 de euro pentru Iulian Tănasă (17 ani). M-am trezit cu un telefon de la domnul Argăseală, care mi-a spus că îl vrea și pe Tănasă. Copilul a jucat în Elite, a dat câteva goluri și l-au remarcat cei de la Academia FCSB probabil. Inițial au vrut să dea pe el 50.000 de euro, dar ne-am înțeles pentru 100.000 de euro. Din păcate, suntem nevoiți să vindem. Luni sau marți am fi rămas fără 3 puncte în clasament dacă nu plăteam datoriile”, a declarat Leonid Antohi, conform prosport.ro.


UPDATE, 30 septembrie, ora 08.55. Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, a explicat cum s-a ajuns ca FCSB să îl transfere pe Ștefan Târnovanu. “Oferta a venit pe o nevoie urgentă a noastră, pentru că suntem sub monitorizare până pe 30 septembrie. Ne ajută foarte mult acești bani primiți, au venit foarte bine pentru noi, în condițiile crizei în care suntem. Ne bucurăm că dăm un portar foarte bun la FCSB și sperăm ca de acolo să plece mai departe, iar Politehnica să mai încaseze și pe viitor o sumă de bani. Faptul că reușim să dăm jucători arată faptul că se muncește foarte bine. Ștefan este un produs sută la sută al clubului nostru, iar antrenorul cu portarii, Benone Dohot, și-a pus amprenta asupra lui, pentru că a lucrat mult cu el”, a spus Ambrosie, conform sport.ro.


UPDATE, 29 septembrie.  FCSB s-a înţeles cu Poli Iaşi pentru Ştefan Târnovanu. “Politehnica Iaşi si FCSB au ajuns la o înşelegere cu privire la transferul portarului Ştefan Târnovanu. Dat fiind faptul că fereastra de transferuri este momentan închisă, oficializarea tranzacţiei va avea loc în perioada de iarnă, Ştefan urmând să apere în continuare poarta Politehnicii până la sfârşitul actualului sezon (vara lui 2020)”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al lui Poli Iaşi.


FCSB, ofertă pentru portarul Ștefan Târnovanu de la Poli Iași

Pentru puștiul de la Poli Iași, FCSB este dispusă să achite 200.000 de euro și un procent de 15% dintr-un viitor transfer. Cum a obișnuit și în cazul altor tineri cumpărați, Gigi Becali îl va lăsa pe Târnovanu la Poli Iași până la finalul sezonului.

La auzul veștii că va semna cu FCSB, Târnovanu a declarat pentru Prosport: ”Din ce știu, cluburile s-au înțeles, dacă nu vor apărea probleme voi semna. Ori în seara asta, ori mâine dimineață. Cel mai sigur mâine dimineață. A venit pe neașteptate această ofertă.

”Am rămas fără cuvinte. FCSB nu se refuză! Nu ai cum să refuzi FCSB. Nu știu detalii din contract, acum negociază impresarul meu cu domnul Argăseală. După ce mi-l trimite, voi semna. Am emoții, sunt foarte entuziasmat. Acum o săptămână nu jucam, nu prindeam nici lotul, iar în cinci zile am jucat două meciuri și urmează să semnez cu FCSB. Nu mă așteptam sub nicio formă. Sunt foarte surprins, foarte fericit”.

  • 3 meciuri are Ștefan Târnovanu pentru Poli Iași în Casa Pariurilor Liga 1 
FCSB, ofertă pentru portarul Ștefan Târnovan de la Poli Iași
FCSB, ofertă pentru portarul Ștefan Târnovan de la Poli Iași

Târnovanu, implicat într-un scandal imens în 2018: a fost acuzat că i-a furat datele de pe card unui coleg

În urmă cu un an, Ștefan Târnovanu a fost implicat într-un scandal de proporții la naţionala U19 a României. Acesta a fost exclus din lot, după ce i-a fotografiat cardul de credit unui coleg şi apoi l-a folosit pentru a face mai multe cumpărături pe internet.

FANATIK a vorbit atunci cu tânărul goalkeeper de la Iași. Acesta a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între el și colegul Andrei Cristea de la România U19. “Eram în cantonament și i-am luat datele de pe card. Se poate spune că în prima parte a fost un furt, în ideea că nu i-am zis când le-am luat. Am vrut să îmi cumpăr o pereche de ghete de fotbal, era o promoție. Nu sunt un băiat sărac, să zic așa, dar nu aveam bani pe card. Am făcut o prostie, știu asta, dar apoi am încercat să reglez situația”, spunea Ștefan Târnovanu.

  • 100.000 de euro e cota lui Târnovanu pe Transfermarkt.com