Fotbal intern

Video. Gnohere “sare” derby-ul cu CFR! ”Lui Ţucudean i-e frică de mine”

Atacantul francez a fost eliminat după un incident cu Ţucudean în partida FCSB - Viitorul. Ce meciuri ratează Harlem Gnohere.
17.12.2017 | 20:59
Video Gnohere sare derbyul cu CFR Lui Tucudean ie frica de mine

“Bizonul” şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, fix înainte de a se intra la vestiare. Ovidiu Popescu s-a ciocnit de Cristi Ganea, iar în timpul în care echipa medicală era aşteptată să pătrundă pe teren, în minutul 43, Gnohere a mers să vadă despre ce e vorba. Deranjat de ce i-a zis George Ţucudean, acesta i-a dat o palmă, iar atacantul Viitorului s-a aruncat impedat pe jos . Vezi VIDEO aici

Sebastian Colţescu i-a arătat direct cartonaşul roşu, după ce s-a consultat cu asistentul său. Asta înseamnă că Gnohere va fi suspendat pentru cel puţin două etape şi va rata meciul cu Gaz Metan Mediaş de la reluarea campioantului şi, cel mai imortant, partida de acasă cu CFR Cluj. Este posibil ca acesta să revină cu Dinamo, rămâne de văzut câte etape va fi suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Cristi Balaj a apreciat ca fiind corectă decizia luată de către Colţescu.

FCSB – Viitorul, sau duelul golgheterilor

Pe Arena Naţională derb-ul orgoliilor a depăşit limitele. Harlem Gnohere conduce topul celor mai buni marcatori din Liga 1 Betano, cu 12 goluri, iar Ţucudean este principalul urmăritor, cu 11 reuşite. Pe lângă faptul că au rămas în inferioritate numerică pentru partea a doua, Nicolae Dică s-a mai ales cu încă un jucător accidentat. Mihai Pintilii a fost înlocuit de Ovdiu Popescu în minutul 30.

La finalul meciului, Gnohere a avut o reacţie dură la adresa lui Ţucudean: ”A fost un atac al lui Ţucudean, dar acestea sunt lucruri care se întâmplă pe terenul de fotbal. Nu l-am atins la cap, dar el se ţinea de cap. Lui Ţucudean îi e frică de mine, dar voi munci şi mai mult ca să câştig titlul de golgheter. Ceea ce a făcut el azi nu e fair-play”.

Bizonul se află la prima eliminarea de la venirea în România. Anterior, el mai are trei cartonaşe roşii în carieră, toate în Belgia: două în sezonul 2010-2011 la Excelsior Virton (a treia ligă) şi unul în 2014-2015, la Mons (a doua ligă), ultima echipă la care a jucat înainte să se transfere în România.

Vezi aici toate fazele din FCSB – Viitorul, din Liga 1 Betano


Tags: