News

Femeie călcată de tren, în Brăila, sub privirile trecătorilor. Scenele șocante au fost filmate. Video

Scene șocate în Brăila. O femeie a fost călcată de tren, sub privirile trecătorilor.
19.05.2021 | 22:00
Femeie calcata de tren in Braila sub privirile trecatorilor Scenele socante au fost filmate Video
Femeie călcată de tren, în Brăila. Sursa foto: Poliția Locală Brăila / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imaginile șocante au fost filmate de o cameră de supraveghere din zonă care o arată pe femeie cum încearcă să traverseze strada, chiar pe calea ferată. Din nefericirea pentru ea, aceasta nu a observat că vine un vehicul feroviar.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani. Aceasta a fost izbită în plin și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, așa că medicii nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Femeie călcată de tren în Brăila. Nu a mai avut nicio șansă

Scenele de groază au avut loc în zona cartierului Lacu Dulce din Brăila, iar martorii acestui eveniment au sunat la 112 de urgență, pentru a veni ajutoare, dar leziunile acesteia erau incompatibile cu viața.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru a fi efectuată necropsia, dar cauzele morții sunt foarte evidente.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă, iar mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul acestuia a fost negativ, adică acesta nu consumase alcool înainte de accident.

Deocamdată, nu se știe dacă femeia a vrut să își pună capăt zilelor sau dacă aceasta pur și simplu nu a văzut trenul atunci când a decis să traverseze și a fost surprinsă de acesta, transmite debraila.ro.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți oameni uciși de trenuri. Există și supraviețuitori

Acesta nu este primul caz de acest fel. Sunt o muțime de oameni călcați de trenuri, din cauza neatenției sau a nerespectării regulilor. Tot o astfel de tragedie, în care o femeie a fost călcată de tren și a murit, a avut loc în luna martie.

Tragedia a avut loc în Constanța, iar femeia nu a fost atentă când încerca să treacă peste calea ferată. Și un copil de 14 ani și-a pierdut viața, tot în Constanța.

ADVERTISEMENT

Există și supraviețuitori ai unor astfel de evenimente. Unul dintre ei este chiar Narcisa Lecușanu, cea care a fost vicecampioană mondială cu naționala României în anul 2005 .

„M-a iubit Dumnezeu. Am fost între viață și moarte. Părinții au văzut, ulterior. Eu am stat sub tren mult timp, pentru că nu avea intrarea în gară. Norocul meu a fost că lama pe care o are locomotiva în față era ridicat.

Mecanicul locomotivei era omul care ne-a botezat pe noi, cinci frați. A aflat după. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat, iar acum am familie, am copii”, a spus Narcisa Lecușanu despre accidentul feroviar.

ADVERTISEMENT