News

Crimă terifiantă în Joia Mare! O vînzătoare, ucisă cu bestialitate în centrul Bucureştiului

UPDATE - Bărbatul care a ucis vânzătoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitală a fost prins în urmă cu puţin timp....
29.04.2016 | 00:05
Crima terifianta in Joia Mare O vinzatoare ucisa cu bestialitate in centrul Bucurestiului
ADVERTISEMENT

UPDATE – Bărbatul care a ucis vânzătoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitală a fost prins în urmă cu puţin timp.

O vânzătoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitală a fost ucisă în această dimineaţă chiar în incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor şi poliţie sunt locul crimei şi investighează.

ADVERTISEMENT

Femeia a intrat la serviciu, iar un bărbat necunoscut a atacat-o azi-dimineaţă. Femeia avea 37 de ani şi nu a supravieţuit atacului.

Magazinul aparţine Alinei Petre, fostă Măgureanu.

”Sunt şocată. Este terorizată, ameninţată de un fost iubit. Autorităţile nu au luat nicio măsură. Trebuie să se întâmple o nenorocire…Există zeci de plângeri, mesaje de ameninţare cu moartea” a explicat Alina Petre, într-o intervenţie telefonică în exclusivitate pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.antena3.ro

……………………………………………………….

O tânără în vârstă de 30 de ani, vânzătoare în magazinul Alinei Magureanu, a fost înjunghiată, joi dimineaţa, într-un magazin din centrul Capitalei. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

O femeie a fost înjunghiată la locul de muncă de un fost iubit care în trecut a bătut-o de nenumărate ori şi care era foarte gelos. Pe numele lui erau deja la Poliţie depuse mai multe plângeri. Individul o ameninţa prin mesaje că o s-o ucidă. Patroana magazinului în care lucra victima este Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

ADVERTISEMENT

Potrivit România TV, o echipă de medici au sosit la faţa locului şi au încercat fără succes să o resusciteze. Oribila crimă s-a întâmplat sub ochii îngroziţi ai unei colege de muncă.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că la faţa locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate.

ADVERTISEMENT

Sursă: romaniatv.net