News

Femeie ucisă în plină stradă la Drobeta Turnu Severin. Victima a fost atacată cu toporul

29.08.2019 | 19:39
Femeie ucisă în plină stradă la Drobeta Turnu Severin

O crimă oribilă a avut loc pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, unde o femeie în vârstă de 45 ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor! Anchetatorii cred că a fost vorba despre mai mulți agresori! Totul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața!

Femeie ucisă în plină stradă la Drobeta Turnu Severin

Agresorii, care au reuşit să fugă, sunt căutați de polițiști, conform Mediafax. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au fost sesizaţi că, joi, în jurul orei 5.00, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, o femeie în vârstă de 45 de ani a fost atacată de una sau de mai multe persoane necunoscute, fiind lovită de mai multe ori cu un topor. În urma rănilor suferite femeia a murit, iar agresorii au reușit să fugă.

„Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, pentru comiterea infracțiunii de omor. S-a început urmărirea penală în cauză și s-a reținut faptul că, în data de 29 august 2019, în jurul orei 5.00, în timp ce se afla pe o alee ce face legătura între strada Orly și Bulevardul Mihai Viteazul, din Drobeta Turnu Severin, persoane necunoscute i-au aplicat multiple lovituri victimei care ulterior a și decedat. (…)

Femeie ucisă în plină stradă la Drobeta Turnu Severin
Femeie ucisă în plină stradă la Drobeta Turnu Severin

Anchetatorii nu au momentan niciun suspect

Deocamdată, noi nu avem autori în cauză. Noi avem o victimă, care este decedată, urmând să efectuăm cercetări și să stabilim cine este autorul faptei”, a declarat Lavinia Şişman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri