Fotbal intern

Femeile din Spania s-au revoltat la adresa lui Gigi Becali! Declaraţii dure: “Un misogin şi un înapoiat!”

25.12.2018 | 17:18
Femeile din Spania sau revoltat la adresa lui Gigi Becali Declaratii dure Un misogin si un inapoiat

Gigi Becali a avut un derapaj în direct la TV în momentul în care a fost întrebat despre fotbalul feminin, iar tinerele din Spania s-au revoltat la adresa patronului de la FCSB prin intermediul site-ului Marca.

Jurnaliştii de la Marca i-au dedicat un videoclp special lui Gigi Becali, toate acestea după ce patronul FCSB-ului a declarat că femeile nu ar trebui să joace niciodată fotbal şi că nu va investi într-o echipă feminină dacă UEFA o să impună acest lucru. „Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeia fotbal? Femeia nu e făcută să joace fotbal! Mădularele ei nu sunt făcute ca să joace fotbal! Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat și pentru bărbat. Femeia a fost făcută ca să fie frumoasă! Ea a fost făcută ca să îl atragă pe bărbat. Noi o schimonosim dacă o punem să joace fotbal. Fotbalul o schimonosește. Handbalul e frumos, voleiul e frumos, baschetul e frumos! La box și fotbal schimonosești femeia!”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Revoltă în rândul femeilor din Spania la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost taxat de FRF care l-a reclamat pe patronul FCSB-ului la Comisia de Disciplină, dar şi de femeile din Spania. “Misoginismul teribil al patronului Stelei: “Femeile nu pot juca fotbal, au sâni”, au titrat spaniolii de la Marca. Jurnaliştii spanioli au mers pe stradă şi au întrebat femeile iberice ce părere au despre declaraţia patronului “roş-albaştrilor”. “Vorbele astea sunt de neînţeles!”/ “Îmi pare rău că există oameni care gândesc aşa!”/ “Un misogin şi un înapoiat! Este discriminareîn stare pură”.

Articolul publicat de Marca în care femeile din Spania s-au revoltat la adresa lui Gigi Becali
Articolul publicat de Marca în care femeile din Spania s-au revoltat la adresa lui Gigi Becali

Comsia de Disciplină din cadrul FRF (Federaţiei Române de Fotbal) urmează să ia o decizie în legătură cu declaraţiile făcute de Gigi Becali la adresa femeilor din lumea fotbalului, iar FCSB poate să fie depunctată şi amendată din cauza ieşirii necontrolate a lui Gigi Becali.