Fotbal international

Ferguson se luptă pentru viaţă! Ce scriu ziarele din Marea Britanie: “Pray for Sir Alex”

06.05.2018 | 14:50
Ferguson se lupta pentru viata Ce scriu ziarele din Marea Britanie Pray for Sir Alex

UPDATE, ora 14:50. Ziarele din Marea Britanie au alocat spaţii importante pentru fostul antrenor al lui Manchester United: “Pray for Sir Alex” 


UPDATE: 06.05., ora 14:05. Starea sănătăţii lui Sir Alex Ferguson nu a suferit nici o modificare după ce a fost operat în regim de urgenţă la Salford Royal Hospital în urma unei hemoragii cerebrale. Situaţia este staţionară şi medicii încă nu pot emite nici un fel de prognoză despre ceea ce se va întâmpla de acum înainte. Unul dintre cei trei băieţi ai săi, Darren, este antrenor la Doncaster Rovers şi a lipsit de pe bancă la ultimul meci din acest sezon, 0-1 acasă cu Wigan, pentru a se afla aproape de tatăl lui.

Salsford Royal Hospital este locul unde a fost operat Sir Alex Ferguson în urma hegemoniei cerebrale
Salsford Royal Hospital este locul unde a fost operat Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson este foarte iubit la Manchester şi tocmai pentru a i se demonstra respectul care i se poartă o stradă din apropierea stadionului Old Trafford îi poartă numele.

Sir Alex Ferguson are o pstradă care îi poartă numele în Manchester. Se află în apropierea stadionului Old Trafford
Sir Alex Ferguson are o pstradă care îi poartă numele în Manchester

Pe conturile de socializare continuă să curgă mesaje de susţinere a tehnicianului în vârstă de 76 de ani, acestea venind nu doar pe cuprinsul Marii Britanii, ci şi din afară. Ultimul care îşi exprimă suportul este preşedintele Romei, James Pallotta.

Fostul manager al echipei Manchester United, Alex Ferguson a fost transportat la spital în stare critică, după ce i s-a făcut rău. Medicii de la mspitalul Salford l-au plasat în comă indusă pe scoțian, care se pare că a suferit un o hemoragie cerebrală.

Alex Ferguson a fost transportat la spital sub escorta poliție și a fost operat de urgență. ”Alex Ferguson a suferit astăzi o intervenție chirurgicală de urgență pentru o hemoragie cerebrală. Procedura a mers foarte bine, dar trebuie să petreacă o vreme la terapie intensivă pentru o recuperare cât mai bună. Familia sa cere intimitate în această problemă”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului Manchester United.

Ferguson a mai avut probleme medicale în 2003

Fostul antrenor de pe Old Trafford a mai avut proibleme medicale în 2003. Atunci, el a fost internat în spital pentru o problemă la inimă și a fost supus unui tratament cu șocuri electrice la un spital în apropiere de Manchester.

Alex Ferguson, în vârstă de 76 de ani, este cel mai longeviv antrenor care a pregătit o singură formație. Scoțianul a stat la Manchester United timp de 27 de ani. În această perioadă a câștigat de 13 ori titlul în Premier League, de cinci ori Cupa Angliei, de patru ori Cupa Ligii Angliei, de zece ori Supercupa Angliei, de două ori Champions League și câte o dată Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și Campionatul Mondial al cluburilor.