News

Fiica lui Gheorghe Dincă spune adevărul despre relația cu tatăl său: ”Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei”

02.08.2019 | 16:21
Fiica lui Gheorghe Dinca spune adevarul despre relatia cu tatal sau Eu am fost crescuta de catre bunicii din partea mamei

Daniela Dincă, fiica criminalului din Caracal a vorbit cu presa după ce în urmă cu câteva zile a anunțat că nu are nimic de zis. Fiica lui Dincă a vorbit și despre acuzațiile care i-au fost aduse de afaceristul arădean Nicolae Cilan care a declarat că femeia racola fete pentru partenerii de afaceri italieni ai fostului ei concubin Giorgio Albiero.

Daniela Dincă se dezice de tatăl ei, criminalul din Caracal

Fiica criminalului din Caracal, Daniela Dincă a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu tatăl ei, Gheorghe Dincă. Fiica lui Dincă a precizat că nu ține legătura cu figura paternă și că ultima dată când și-a văzut tatăl a fost anul trecut la înmormântarea unui bunici. „Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru „Adevărul”.

În presă s-a scris că atât Daniela Dincă, cât și mama sa au fost abuzate de Gheorghe Dincă. Despre fiica acestuia s-a scris că ar fi fost violată, iar Elena Dincă, soția criminalului a fost bătută de acesta la scurt după ce a primit interdicție în Italia. Daniela Dincă a negat trecutul violent al tatălui său și a spus că a fost crescută de buncii din partea mamei. „Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela.

Daniela susține că nu a fost violată de tatăl ei în copilărie, așa cum s-a speculat
Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că îl va da în judecată pe afacerisul Nicolae Cilan pentru declarații mincinoase. Sursa foto: adevarul.ro

Daniela Dincă dezminte acuzațiile care i-au fost aduse de Nicolae Cilan

Totodată, Daniela Dincă a ținut să vorbească și despre acuzațiile care i-au fost aduse de unul dintre partenerii de afaceri ai fostului ei concubin. Omul de afaceri arădean Nicolae Cilan a declarat că Daniela Dincă racola fete pentru partenerii de afaceri italieni ai lui Giorgio Albiero. Afacerisul a mai spus că doi dintre partenerii lui vor depune mărturie la tribunal dacă este nevoie.

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că Nicolae Cilan datorează o sumă destul de mare afacerii pe care o administrează împreună cu alte două persoane, Artemis Montana și că va depune plângeri penale atât din partea firmei, cât și a familiei. De asemenea, Daniela Dincă a spus că nu a avut nicio relație cu italianul Giorgio Albiero despre care s-a spus că ar fi fost concubinul ei.

„Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe în urma decesului domnului Albiero firma. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta.”, a precizat fiica criminalului. În plus, Daniela a respins și acuzațiile conform cărora a delapidat farmacia veterinară din Timișoara unde lucra.