Life

Filmul de pe Netflix care o să te lase fără cuvinte. E o poveste reală care a intrat deja în topuri

Filmul de pe Netflix care te va fascina. Este desprins din fapte din lumea reală și deja a intrat în topurile renumitei platforme de streaming.
07.03.2024 | 17:14
Filmul de pe Netflix care o sa te lase fara cuvinte E o poveste reala care a intrat deja in topuri
Despre ce film este vorba. Sursa foto: IMDb, Zona IT, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care te va cuceri prin povestea inspirată din viața reală și care ar putea reprezenta o doză de motivație pentru cei aflați în impas, care ezită să-și îndeplinească marile visuri. Domină topurile platformei.

Ce film de pe Netflix te va lăsa fără cuvinte. Este inspirat din viața reală

La acest film este bine să te uiți cu întreaga familie, deoarece aceasta va avea un rol foarte important în viața personajului principal. Ea va fi suportul principal pentru ca el să-și îndeplinească țelul.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre producția American Underdog, lansată în 2021 și care a fost ”construită” precum o dramă. Pe parcursul a 112 minute vei avea ocazia să descoperi destinul unui individ care dintr-un angajat la un supermarket ajunge mare sportiv.

Mai exact, se va pune accent pe povestea adevărată a lui Kurt Warner, interpretat de Zachary Levi, care a trecut de la a umple rafturile unui retailer la rolul de MVP în NFL de două ori. Totodată, va reuși să ajungă campion Super Bowl și fundaș în Hall of Fame.

ADVERTISEMENT

Pelicula va evidenția de asemenea toate dificultățile cu care s-a confruntat Kurt Warner până să fie un mare campion sportiv. Au fost multe situații care l-au descurajat și nu l-au mai determinat să lupte în continuare pentru dorința sa.

Tocmai când soarta i se părea cruntă, pe strada lui Kurt apare soarele. Mai exact, soția sa, Brenda, interpretată de Anna Paquin, avea să-și exprime susținerea totală față de visul său. În același timp, Kurt capătă curaj și datorită antrenorilor și colegilor lui.

ADVERTISEMENT

American Underdog, filmul de pe Netflix care ți-ar putea schimba viața

Credința, familia și determinarea sunt elementele cheie în jurul căreia a fost structurată toată producția, în așa fel încât să capteze atenția publicului. Până în prezent, scorurile de audiență sunt foarte mari.

American Underdog deține un procent de 76% în urma impresiilor din topul realizat de Rotten Tomatoes și o audiență de 98%, semn că are un mare impact asupra celor care l-au privit deja și că s-au regăsit în poveste.

ADVERTISEMENT

Criticii de film laudă pelicula

În plus, compania CinemaScore, care evaluează experiențele publicului cu filmele pe care le vizionează, a dat dramei sportive un scor A+, ceea ce s-ar traduce printr-un punct foarte bun. De altfel, mare parte din criticii care au urmărit American Underdog, au rămas cu o impresie plăcută.

”Povestea fostului fundaș al lui Los Angeles Rams Kurt Warner este spusă cu toată emoția și respectul constant pentru puterea credinței pe care o merită.”, a transmis San Jose de la The Mercury News, potrivit joe.ie 

ADVERTISEMENT
Tags: