Life

Filmul de pe Netflix pe care îl vor adora și cei mari și cei mici. E perfect pentru a fi vizionat în weekend

Netflix a dat lovitura, din nou. Producția la care se poate uita întreaga familie și care a cucerit inimile a milioane de abonați, din întreaga lume.
17.02.2024 | 09:00
Filmul de pe Netflix pe care il vor adora si cei mari si cei mici E perfect pentru a fi vizionat in weekend
Filmul de pe Netflix la care se poate uita întreaga familie. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Netflix face ce face și vrea să mulțumească din ce în ce mai multe categorii de abonați. De data asta, în centrul atenției este o producție care va fi pe placul întregii familii. Dacă nu ai planuri pentru acest weekend, te poți face comod și poți savura din confortul propriei case un film pe cinste.

Animația de pe Netflix care va bucura întreaga familie

Netflix face eforturi constante pentru a se menține în topul preferințelor abonaților. Aproape că nu este lună în care platforma să nu urce filme noi sau producții care să capteze atenția abonaților.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de venirea primăverii, Netflix dă lovitura cu o producție pe placul tuturor. Nu este vorba despre un film de acțiune sau un thriller. Este o animație lansată recent la care se poate uita întreaga familie.

Orion și Întunericul este cea mai recentă producție care a atras atenția a milioane de utilizatori din întreaga lume. Filmul animat are în centrul atenției un puști tânăr care jonglează constant cu realitatea și cu imaginația.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să se uite le Orion și Întunericul trebuie să știe că animația este similară cu Inception, doar că prezintă totul dintr-o perspectivă diferită.

Pe tot parcursul filmului, personajul principal trece prin fel de fel de evenimente care îl provoacă, din toate punctele de vedere. La un moment dat, povestea își schimbă traiectoria și devine mult mai emoționantă.

ADVERTISEMENT

Orion și Întunericul, una dintre cele mai așteptate producții animate ale anului

Orion și Întunericul abordează teme foarte importante, în special, pentru copii și care îi ajută să se dezvolte și să înțeleagă anumite concepte. Animația vorbește despre echilibru, respect și multe altele, într-o manieră foarte prietenoasă.

Animația este produsă în studiourile Dreamworks, renumite pentru poveștile captivante pe care le-au transpus pe micile ecrane. Însă, Orion și Întunericul nu este singura animație de care se poate bucura întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Tot pe Netflix, la categoria animații, abonații se pot bucura de The Croods, Pinocchio, Leo, Madagascar, Shrek și altele. Toate animațiile de pe Netflix se bucură de succes în rândul abonaților, mai ales că unele dintre ele au rulat și în cinematografe.

În ultima vreme, platforma a început să urce din ce în ce mai producții românești. Nu doar filmele produse la noi în țară au priză la public, ci și reality show-urile.

Anul trecut, de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a România, Speak și Ștefania au avut premiera reality show-ului ”Aventura, strigați ura!”. A fost prima emisiune de acest gen și, pentru că a spart gheața, acum, drumul este deschis pentru și mai multe producții.

ADVERTISEMENT