Life

Fiul Corneliei Catanga mesaj emoționant de ziua tatălui său. Aurel Pădureanu nu poate trece peste moartea soției sale

Aurel Pădureanu și-a aniversat onomastica de Sfântul Dumitru, dar nu s-a putut bucura deloc. Artistul nu reușește să treacă peste moartea soției sale.
26.10.2021 | 22:42
Fiul Corneliei Catanga mesaj emotionant de ziua tatalui sau Aurel Padureanu nu poate trece peste moartea sotiei sale
ADVERTISEMENT

În trecut de Sfântul Dumitru era petrecere mare în familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga.

Anul acesta artistul nu s-a putut bucura deloc și s-a gândit doar la soția sa.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a postat un mesaj emoționant pentru tatăl său.

Fiul Corneliei Catanga mesaj emoționant de ziua tatălui său. Aurel Pădureanu nu poate trece peste moartea soției sale

Aurel Pădureanu a fost extrem de trist de ziua sa. În alți ani era petrecere mare de Sfântul Dumitru, iar îndrăgita cântăreață nu uita niciodată să-i facă un cadou soțului său.

ADVERTISEMENT

Anul acesta însă, Aurel Pădureanu a declarat că nu a avut niciun motiv de bucurie. Gândurile sale au fost îndreptate doar spre Cornelia Catanga.

“Sunt foarte trist pentru că astăzi, 26 octombrie, este ziua Sfântului Dumitru și totodată sunt enorm de trist pentru că astăzi împlinește Cornelia șapte luni de când nu mai este lângă mine și Alexandru. În fiecare an a făcut surprize”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Alexandru pentru tatăl său

Fiul celor doi a dorit să fie aproape de părintele său. Alexandru i-a trimis un mesaj emoționant.

“Îmi este extraordinar de greu , să îmi găsesc cuvintele atunci când vine vorba de tine !!! Ptr că știu prin ce treci !! ( la fel ca mine ) Și nu mă pot împăca cu gândul niciodată că mama nu este lângă noi. Din contra, ESTE !!! Și trebuie să o facem fericită !!!! Ptr că ea suferă odată cu noi când suntem triști.

ADVERTISEMENT

Azi încerc cu toată ființa și inima mea, să-și spun un LA MULTI ANI , plini de sănătate, și liniște sufleteasca, că de asta ai nevoie cel mai mult, și Dumnezeu să te întărească pentru mine, că eu am nevoie de tine mai mult ca niciodată.

Mă gândesc mereu, ca de fiecare dată când se apropia ziua ta de naștere, sau de nume, nu exista ca mama, să nu te întâmpine cu o surpriză frumoasă, sau să spună în gura mare, cât de mult însemni ptr ea, și cât te iubește.. fie în mass-media, sau în viața de zi cu zi (apropiați) etc. și invers !!!

ADVERTISEMENT

Te-a iubit și te iubește mai mult ca pe ea, iubirea ei ptr tine este infinită.

Noi trebuie să avem grijă, să îi ducem misiunile la bun sfârșit, și să o facem mândra de noi. Aș vrea ca toți cei pe care i-ai ajutat, și toți cei care au iubire și respect față de tine, să spună ce simte ptr tine. Ptr că reputația ta de om bun, ai răspândit-o în lume , chiar și contra vântului. Te iubesc multtttt , Tati meu !!!”, a scris Alexandru Pădureanu.

ADVERTISEMENT